reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja betę nigdy nie robiłam specjalnie, choć pierwsza ciąże poroniłam bardzo wcześniej (ok 5-6 tyg). Po 2 cyklach znowu zaszłam wtedy, miałam spoko lekarza, który nie nakręcał mnie, odczekałam do 6 tyg, poszłam na wizytę, zrobił mi cytologie, a tydzień później już było widać serduszko.
A teraz strasznie mi czas się dłuży, może przez to ze wcześniej się o ciąży dowiedziałam po teście.

reklama
Jestem załamana. Ale takie miałam przeczucia. Zrobiłam badania. Zobaczę co dalej.

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
bardzo współczuję :(

c55f0dw4ay49a7ki.png

już już dobrnelam...[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]pierwszy dzień ostatniej miesiączki kiedy miałaś?jak jest ciałko żółte to super.beta elegancka.ciaza bardzo wczesna.takze wszystko pięknie gratuluję!!!:***

c55f0dw4ay49a7ki.png
Chociaż to moje drugie dziecko, to jestem strasznie ciemna w tych sprawach troszkę. Syn udał się od razu ;)

Pierwszy dzień 15 grudnia. Ciałko żółte jest, endometrium też, beta jak widać.

Dziekuje za każdą pomoc u dobre słowo.

Chociaż to moje drugie dziecko, to jestem strasznie ciemna w tych sprawach troszkę. Syn udał się od razu ;)

Pierwszy dzień 15 grudnia. Ciałko żółte jest, endometrium też, beta jak widać.

Dziekuje za każdą pomoc u dobre słowo.

ja 18mialam ostatni okres.wiec podobnie:)nic się już nie martw wszystko jest ok:*

c55f0dw4ay49a7ki.png

reklama
Do góry