reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja kupowałam fotelik drogo ale znów 0-23 kg więc jeden a na 4 lata/
Rośnie z dzieckiem. No i na cały okres ''wagowy'' jest RWF

Wózek kosztuje 1920zl ten 2w1 jak dokupie ten właśnie fotelik maxi cosi to jeszcze zamieszczę się w cenie jakiej mogę, niestety tak jak seremida nie dam aż tyle za fotelik dlatego pytam czy ten. Co wam wysłalam nadaje się i jest w miarę bezpieczny? Nie znam się na tym

A ta baza to co to jest? Kurde sorki ale ja nie kumam, adapter nie potrzebuje bo nie lubię wózic dziecka w tym foteliku na stelażu wózka....

Aaa tak w ogóle to z ciekawości podniosłam sobie dzisiaj fotelik maxi cosi pebble.. rany, oni tam kamienie zaszyli, czy co?! Strasznie ciężki.

Link do: MAXI-COSI CITI 2018 fotelik 0-13kg Concrete Grey

Za taką cenę mogłabym kupić ale drożej już nie poprostu za drogo doradzicie??
Citi to najbardziej budżetowa z bezpiecznych opcji. Także może być. Weź pod uwagę, że fotelik może uratować życie dziecka, wózek nie. Baza to taka jakby podstawa, zamontowana na stałe w samochodzie. Dzięki niej ograniczamy do minimum błędy montażowe (a rodzice popełniają ich multum. Wg badań przeprowadzonych w Niemczech, zaledwie 6% rodziców poprawnie zapina dzieci i foteliki w samochodach...) i zwiekszamy bezpieczeństwo dziecka podczas zderzenia w tył i dachowania. Nie jest obowiązkowa, ale jeśli z niej rezygnujemy, powinniśmy poświęcić trochę czasu na naukę poprawnego montażu.

Citi to najbardziej budżetowa z bezpiecznych opcji. Także może być. Weź pod uwagę, że fotelik może uratować życie dziecka, wózek nie. Baza to taka jakby podstawa, zamontowana na stałe w samochodzie. Dzięki niej ograniczamy do minimum błędy montażowe (a rodzice popełniają ich multum. Wg badań przeprowadzonych w Niemczech, zaledwie 6% rodziców poprawnie zapina dzieci i foteliki w samochodach...) i zwiekszamy bezpieczeństwo dziecka podczas zderzenia w tył i dachowania. Nie jest obowiązkowa, ale jeśli z niej rezygnujemy, powinniśmy poświęcić trochę czasu na naukę poprawnego montażu.
OK dzięki za odp kupię ten fotelik bez bazy a Pan że sklepu pokaże mi jak dobrze zamontować, idę już spać pap

reklama
Do góry