Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Mysle, ze to dobry pomysl (fizjoterapeutka poloznicza), miejmy nadzieje, ze cos zaradzi.Boli i to jak ... lekarze mówią ze to norma , mam bliznę po operacji to mówią ze od zrostów może bolec tez ... dzwoniłam do fizjoterapeutki położniczej może ona coś zaradzi albo pokieruje co i gdzie sprawdzić bo ani internista ani ginekolodzy nie maja pomysłu niż to ze norma.
Ja nie mam blizny, a brzuch czesto boli i twardnieje. Wczoraj na szkole rodzenia zapytalam polozna czy to normalne, jak dotknela mojego brzucha to kazala isc na IP. Tam mi zeobili ktg, usg, bad.gin. wszystko ok, a podczas badania brzuch nie byl napiety...wiec badz madry i pisz wiersze. Lekarka, do ktorej zreszta mam ograniczone zaufanie (ostatnio uznala plamienie za infekcje-wykluczona przez lek prowadzacego) powiedziala, ze niektore kobiety tak maja...a inne nie i nie ma rady. Ot i cala wspolczesna medycyna. Moja lekarz prowadzaca jest jednak osteozniejszai nie taka arogancka:kaze unikac wysilku, maksymalnie sie oszczedzac. Ja jeszcze miewam plamienia, na ktore jak wypraktykowalam pomaga to co wyzej (lezenie, ekstremalnie oszczedzajacy tryb zycia-nawet po zakupy nie chodze). Niestety mysle, ze tak bedzie juz do konca, tylko ciezej, bo brzuch coraz wiekszy.