Paulamamula
Fanka BB :)
No to polecam jak nie masz skóry naczynkowej. Zalewam pół kubka kawy odrobina wody czekam aż ostygnie i mieszam z ulubionym żelem i gotoweTego ostatniego nie próbowałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to polecam jak nie masz skóry naczynkowej. Zalewam pół kubka kawy odrobina wody czekam aż ostygnie i mieszam z ulubionym żelem i gotoweTego ostatniego nie próbowałam
Ja bylam u okulisty dwa razy z powodu zmian siatkowkowych. Okulistka powiedziala mi, ze w ciazy i pol roku po ze wzrokiem dzieja sie rozne rzeczy. Dopiero pol roku po ma sens dobieranie i zmiana okularow. Jezeli jednak cos sie dzieje to zawsze warto pojsc, w III trym. mozna juz zrobic pelne badanie wzroku.To widzę kryzys odnośnie czytania w ciąży nie tylko mnie dopadł
Ze wzrokiem ja odpukac nie mam problemów , może warto wybrać się do okulisty ?
No to polecam jak nie masz skóry naczynkowej. Zalewam pół kubka kawy odrobina wody czekam aż ostygnie i mieszam z ulubionym żelem i gotowe
Ciekawe, też muszę wypróbowaćNo to polecam jak nie masz skóry naczynkowej. Zalewam pół kubka kawy odrobina wody czekam aż ostygnie i mieszam z ulubionym żelem i gotowe
ŚliczneJa to dla dziecka wszystko kupuje przez internet prawie. Zresztą mało jest stacjonarnych po drodze z tymi produktami co akurat mi się podobają. A tak kurier przynosi do domu i mam uczucie jakbym coś dwa razy kupowała bo raz frajda przy wybieraniu a potem jak się otwiera paczkę to jakbym prezent dostała
U nas w mieście likwidują dziecięcy sklep i jeszcze poszłam pobuszować co tam mają i znalazłam kilka piżam na 62 i 68 plus błękitny komplet do szpitala na 56 bo to pewnie na jeden raz. Piżamki są typowo dziecięce aż dziwne bo wszystko co do tej pory kupowałam to takie typowo chłopięce rzeczy, bez akcentów dziecięcych a tutaj szał
Aaaa i rajstopki bo mam szał na małych chłopców w rajstopach - wiem, że syn mi tego nie wybaczy , ale trudno
Zobacz załącznik 870879
Zobacz załącznik 870880
Zobacz załącznik 870881
Zobacz załącznik 870882
Zobacz załącznik 870883
Dobrze wiedziećJa bylam u okulisty dwa razy z powodu zmian siatkowkowych. Okulistka powiedziala mi, ze w ciazy i pol roku po ze wzrokiem dzieja sie rozne rzeczy. Dopiero pol roku po ma sens dobieranie i zmiana okularow. Jezeli jednak cos sie dzieje to zawsze warto pojsc, w III trym. mozna juz zrobic pelne badanie wzroku.
No ja robię tak sypie pół kubka kawy zalewam wrzątkiem tak trochę by dało się mieszać. Czekam aż ostygnie i wlewam żelu tak by miało konsystencję kremową. Nie za sztywna i nie za bardzo leista. Zawsze lepiej wlać mniej a później dodać tego żelu.Ciekawe, też muszę wypróbować
A dużo tego żelu się dodaje ?
I z pół kubka kawy to taka porcja na raz ?
Nie wydaje mi się, że cena 400 zł czy 500 zł za bezpieczny fotelik jest duża, podejrzewam, że większość z nas ma o wiele droższe telefony już @StarAnia sie wypowiadała o tych fotelikach w wózkach 3 w 1, ale każdy ma swój rozum i swoje zdanie :-)Ale piszecie szok...... Trochę dla mnie drogi ten fotelik i teraz się zastanawiam czy kupić ten wózek 2w1 i fotelik osobno czy wózek 3w1 z fotelikiem? Jeśli ceny fotelików tych sprawdzonych są tak wielkie to zrezygnuje chyba że poszukam fotelik jakis maxi cosi wyślę wam fotkę i mi doradzicie????