reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja z racji tego ze farbuje na czarno tylko , to robię sama. Jakbym chciała na jaśniejszy czy coś to już nie ryzykowalabym. Ja zawsze miałam super włosy miękkie błyszczące a od roku gdzieś istne siano , pomimo ze mniej farbuje mniej stylizuje ani więcej dbam o witaminy i używam więcej odzywek itd
Ja zeszłam sama z prawie czerni na blond b.jasny a teraz mam jeszcze resztki czerwonej ombry ;) trochę są zniszczone ale moja wina bo mi jak nigdy wcześniej teraz w ciąży nie chce się nakładać masek i olejków itepetow...

Ja zeszłam sama z prawie czerni na blond b.jasny a teraz mam jeszcze resztki czerwonej ombry ;) trochę są zniszczone ale moja wina bo mi jak nigdy wcześniej teraz w ciąży nie chce się nakładać masek i olejków itepetow...

A ja właśnie im mniej używałam tym lepsze chyba miałam włosy. Tez nieraz mi się zdarzało farbować ze skrajności w skrajność ale teraz to już mi się nie chce i nerwow brak

A ja właśnie im mniej używałam tym lepsze chyba miałam włosy. Tez nieraz mi się zdarzało farbować ze skrajności w skrajność ale teraz to już mi się nie chce i nerwow brak
Ja pierwszy raz od liceum tak poszalałam ;) i to jeszcze przed ciążą bo mi się coś porypało z nudów chyba... teraz jak mi się znudzi walnę się na marchewkę... :)

Ja dziś z racji pogarszającego się nastroju zrobiłam sobie dzień spa. Obcięłam włosy. A wieczorem maseczka z drożdży i miodu. Na włosy piwo z żółtkiem . A i jeszcze oczyszczanie twarzy soda. Takie domowe sposoby. Twarz , dekolt spoko, jak na składniki domowe to fajny efekt. Włosy jeszcze nie wyschły zobaczymy jak się maja po tym piwie [emoji23]a jutro idę na pedicure i może uda mi się zaliczyć regulacje brwi z henna
Uwielbiam takie naturalne domowe spa. Soda super efekty daje ! Ja ją mieszam z olejem kokosowym dodatkowo. A no i oczywiście peeling kawowy ;-) ;)

Z kryminałów lubię Tess Geritsen i jeszcze trylogia Millenium, super się czyta :)
Czytałam Geritsen, lubię :-)
No ja albo kupuję albo dostaję... uwielbiam nowe książki... ich zapach... szelest kartek
ja jestem zwyczajna sknera :D nie wracam do książek, wiec nie kupuje :D mam tylko na własność książkę ,,Chata”, bo bardzo mnie poruszyła w liceum i chce znów do niej wrocic;) i mam 3 części - Bóg znajdzie Ci prace, itd .:-)

Zresztą przyznam ,że w ciąży robiłam raz ombre i nic więcej z nimi nie robilam. Nigdy nie miałam tak gęstych i lśniących włosów;) przestały mi się przetłuszczać ;)

To super. Ja dwie ciąże miałam piękne a teraz porażka :/ a ombre robiłam zaraz przed zajściem u fryzjera , jeszcze były wtedy w miarę ładne

reklama
Do góry