reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja kupowałam fotelik drogo ale znów 0-23 kg więc jeden a na 4 lata/
Rośnie z dzieckiem. No i na cały okres ''wagowy'' jest RWF

Wózek kosztuje 1920zl ten 2w1 jak dokupie ten właśnie fotelik maxi cosi to jeszcze zamieszczę się w cenie jakiej mogę, niestety tak jak seremida nie dam aż tyle za fotelik dlatego pytam czy ten. Co wam wysłalam nadaje się i jest w miarę bezpieczny? Nie znam się na tym

A ta baza to co to jest? Kurde sorki ale ja nie kumam, adapter nie potrzebuje bo nie lubię wózic dziecka w tym foteliku na stelażu wózka....

Aaa tak w ogóle to z ciekawości podniosłam sobie dzisiaj fotelik maxi cosi pebble.. rany, oni tam kamienie zaszyli, czy co?! Strasznie ciężki.

Link do: MAXI-COSI CITI 2018 fotelik 0-13kg Concrete Grey

Za taką cenę mogłabym kupić ale drożej już nie poprostu za drogo doradzicie??
Citi to najbardziej budżetowa z bezpiecznych opcji. Także może być. Weź pod uwagę, że fotelik może uratować życie dziecka, wózek nie. Baza to taka jakby podstawa, zamontowana na stałe w samochodzie. Dzięki niej ograniczamy do minimum błędy montażowe (a rodzice popełniają ich multum. Wg badań przeprowadzonych w Niemczech, zaledwie 6% rodziców poprawnie zapina dzieci i foteliki w samochodach...) i zwiekszamy bezpieczeństwo dziecka podczas zderzenia w tył i dachowania. Nie jest obowiązkowa, ale jeśli z niej rezygnujemy, powinniśmy poświęcić trochę czasu na naukę poprawnego montażu.

Citi to najbardziej budżetowa z bezpiecznych opcji. Także może być. Weź pod uwagę, że fotelik może uratować życie dziecka, wózek nie. Baza to taka jakby podstawa, zamontowana na stałe w samochodzie. Dzięki niej ograniczamy do minimum błędy montażowe (a rodzice popełniają ich multum. Wg badań przeprowadzonych w Niemczech, zaledwie 6% rodziców poprawnie zapina dzieci i foteliki w samochodach...) i zwiekszamy bezpieczeństwo dziecka podczas zderzenia w tył i dachowania. Nie jest obowiązkowa, ale jeśli z niej rezygnujemy, powinniśmy poświęcić trochę czasu na naukę poprawnego montażu.
OK dzięki za odp kupię ten fotelik bez bazy a Pan że sklepu pokaże mi jak dobrze zamontować, idę już spać pap

reklama
Do góry