Ja w każdej wolnej chwili siegalam po książkę. Pochlanialam jedną za drugą, dopóki nie zaszlam w ciążę. Nie mogę się jakoś skupić, jedyne co mnie teraz interesuje to tematyka ciążowa, a nie kryminały
i jeszcze, nie wiem czy też tak macie ale mój wzrok jakby się pogorszyl, oczy mi się szybko męczą
Też jestem molem książkowym - od fantastyki przez różne, dziwne, śmieszne po babskie. Ale w ciąży też mam problem z czytaniem, bo nic nie ciekawi mnie bardziej niż ta moja własna ciąża.
Poza tym coś tam rysuję, uczę się akwareli, ale teraz w ciąży też nie poświęcam temu tyle czasu co kiedyś. Chociaż ostatnio znów codziennie coś szkicuję
mam plan na serię obrazków ze zwierzątkami nad łóżeczko dla Blanki, mam nadzieję że ładnie wyjdzie.
Byłam dzisiaj w sklepie z artykułami dla maluszków. Nie musze się z nikim o nic targować, bo na starcie cena wózka jest 70 zł nizsza niż wszędzie. Szok. Adaptery 30 zł. Czas oczekiwania na adamexa vicco to zazwyczaj od 1 tygodnia do sześciu, różnie to bywa ale babka mówiła, że nie pamięta żeby ktoś czekał to 8 tygodni. Fotelik weźmiemy chyba babysafe york. Decyzje podejmiemy po przymiarce do samochodu.
Pooglądałam łóżeczka, bujaczki, wanienki, zobaczyłam jakie mają ubranka, kupiłam trochę pieluch flanelowych i tetrowych oraz 4 pary łapek niedrapek.
W ogóle to mają świetnie wyposażony sklep, chyba jednak większość rzeczy kupie stacjonarnie u nich a nie tak jak planowałam przez internet.
Potem pojechałam jeszcze na zakupy i tyle się dzisiaj nałazilam, że myślałam że nogi wejdą mi w d... Teraz już od godziny leżę na kanapie i mam dość tego dnia.