KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
To tylko ja mam zboczenie na punkcie książek o PW tudzież obozach koncentracyjnych i życiu ludzi podczas drugiej wojny?
Jeszcze mój tato
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tylko ja mam zboczenie na punkcie książek o PW tudzież obozach koncentracyjnych i życiu ludzi podczas drugiej wojny?
Ja też kocham księgarnie...Ja tak samo! I co stronę wącham do szkoły tak samo zawsze musiałam mieć nowe podręczniki bo lubiłam zapach
Ja też dużo jego książek mam a i moja przyjaciółka też jest jego fanką to sobie pożyczamyOjej ja też kocham sparksa i mam wszystkie jego książki
To muszę przejrzeć jego zbiórJeszcze mój tato
Mnie strasznie przygnębiają takie książki szczerze mówiąc .To tylko ja mam zboczenie na punkcie książek o PW tudzież obozach koncentracyjnych i życiu ludzi podczas drugiej wojny?
To dzisiaj dzień pięknościJa dziś z racji pogarszającego się nastroju zrobiłam sobie dzień spa. Obcięłam włosy. A wieczorem maseczka z drożdży i miodu. Na włosy piwo z żółtkiem . A i jeszcze oczyszczanie twarzy soda. Takie domowe sposoby. Twarz , dekolt spoko, jak na składniki domowe to fajny efekt. Włosy jeszcze nie wyschły zobaczymy jak się maja po tym piwie [emoji23]a jutro idę na pedicure i może uda mi się zaliczyć regulacje brwi z henna
Ja pochłaniam je... jeśli istnieje reinkarnacja to żyłam w tamtym czasie...Mnie strasznie przygnębiają takie książki szczerze mówiąc .
To dzisiaj dzień piękności
Ja w zeszłym tyg zaliczyłam henne i regulacje brwi i od razu sama sobie bardziej się podobam
Tym bardziej że mam jasne włosy i od słońca płowieją mi i brwi i rzęsy i mam prawie białe
A czytałam ostatnio sporo o liftingu rzęs i może nawet bym się skusiła gdyby nie to że jestem tak zwaną złotówą i często sobie żałuję na coś co nie jest konieczneJa byłam niedawno na regulacji ale nie zrobiłam henny i tak se wyglądam , choć mam ciemne dość. Jeszcze chodzi za mną lifting rzęs i henna ale nie wiem czy usiedzę bezczynnie z zamkniętymi oczami.
A czytałam ostatnio sporo o liftingu rzęs i może nawet bym się skusiła gdyby nie to że jestem tak zwaną złotówą i często sobie żałuję na coś co nie jest konieczne
Ja chyba bardziej bo ja nawet na fryzjera nie wydaję. Sama wszystko robię... od farbowania włosów...Ja byłam niedawno na regulacji ale nie zrobiłam henny i tak se wyglądam , choć mam ciemne dość. Jeszcze chodzi za mną lifting rzęs i henna ale nie wiem czy usiedzę bezczynnie z zamkniętymi oczami.