reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja dziś z racji pogarszającego się nastroju zrobiłam sobie dzień spa. Obcięłam włosy. A wieczorem maseczka z drożdży i miodu. Na włosy piwo z żółtkiem . A i jeszcze oczyszczanie twarzy soda. Takie domowe sposoby. Twarz , dekolt spoko, jak na składniki domowe to fajny efekt. Włosy jeszcze nie wyschły zobaczymy jak się maja po tym piwie [emoji23]a jutro idę na pedicure i może uda mi się zaliczyć regulacje brwi z henna
To dzisiaj dzień piękności :)
Ja w zeszłym tyg zaliczyłam henne i regulacje brwi i od razu sama sobie bardziej się podobam :)
Tym bardziej że mam jasne włosy i od słońca płowieją mi i brwi i rzęsy i mam prawie białe

To dzisiaj dzień piękności :)
Ja w zeszłym tyg zaliczyłam henne i regulacje brwi i od razu sama sobie bardziej się podobam :)
Tym bardziej że mam jasne włosy i od słońca płowieją mi i brwi i rzęsy i mam prawie białe

Ja byłam niedawno na regulacji ale nie zrobiłam henny i tak se wyglądam , choć mam ciemne dość. Jeszcze chodzi za mną lifting rzęs i henna ale nie wiem czy usiedzę bezczynnie z zamkniętymi oczami.

Ja byłam niedawno na regulacji ale nie zrobiłam henny i tak se wyglądam , choć mam ciemne dość. Jeszcze chodzi za mną lifting rzęs i henna ale nie wiem czy usiedzę bezczynnie z zamkniętymi oczami.
A czytałam ostatnio sporo o liftingu rzęs i może nawet bym się skusiła gdyby nie to że jestem tak zwaną złotówą i często sobie żałuję na coś co nie jest konieczne :)

reklama
A czytałam ostatnio sporo o liftingu rzęs i może nawet bym się skusiła gdyby nie to że jestem tak zwaną złotówą i często sobie żałuję na coś co nie jest konieczne :)
Ja chyba bardziej bo ja nawet na fryzjera nie wydaję. Sama wszystko robię... od farbowania włosów...

Do góry