Hej dziewczyny.
Widzę dziś temat wózków i fotelików..
W związku z czym mam pytanie. Czy któraś z Was słyszała bezpośrednio od uzytkujacych mam jakąś negatywną opinię na temat Mutsy i2 (igo). Chce kupić ten wózek, ale po rozmowie ze znajomą zaczynam się wahać..
Nie ma sluszniejszej drogi niż praca na własny rachunek. Wiadomo że zawsze będzie strach czy się uda, tylko głupcy się nie boją..
Ja pracuje i na etat (bo lubię) i prowadzę działalność-dla mnie idealne rozwiązanie.
Pozdrawiam
Widzę dziś temat wózków i fotelików..
W związku z czym mam pytanie. Czy któraś z Was słyszała bezpośrednio od uzytkujacych mam jakąś negatywną opinię na temat Mutsy i2 (igo). Chce kupić ten wózek, ale po rozmowie ze znajomą zaczynam się wahać..
Witajcie dziewczyny od rana biegam po mieście i sama się sobie dziwię że jeszcze tyle energii mam!
Myślę cały czas o tym czy po macierzyńskim wracać do firmy czy otworzyć coś swojego. Nie wiem czemu takie myśli coraz częściej mnie nachodzą .Może dlatego że wśród znajomych coraz częściej widzę że decydują się na otwarcie własnej działalności. Jest ktoś kto miał, ma z tym doczynienia?
Myślałyście o tym wgl? Jeżeli tak to nad czymś konkretnym?
Nie ma sluszniejszej drogi niż praca na własny rachunek. Wiadomo że zawsze będzie strach czy się uda, tylko głupcy się nie boją..
Ja pracuje i na etat (bo lubię) i prowadzę działalność-dla mnie idealne rozwiązanie.
Pozdrawiam