reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hej dziewczyny.
Widzę dziś temat wózków i fotelików..
W związku z czym mam pytanie. Czy któraś z Was słyszała bezpośrednio od uzytkujacych mam jakąś negatywną opinię na temat Mutsy i2 (igo). Chce kupić ten wózek, ale po rozmowie ze znajomą zaczynam się wahać..

Witajcie dziewczyny od rana biegam po mieście i sama się sobie dziwię że jeszcze tyle energii mam!

Myślę cały czas o tym czy po macierzyńskim wracać do firmy czy otworzyć coś swojego. Nie wiem czemu takie myśli coraz częściej mnie nachodzą .Może dlatego że wśród znajomych coraz częściej widzę że decydują się na otwarcie własnej działalności. Jest ktoś kto miał, ma z tym doczynienia?
Myślałyście o tym wgl? Jeżeli tak to nad czymś konkretnym?

Nie ma sluszniejszej drogi niż praca na własny rachunek. Wiadomo że zawsze będzie strach czy się uda, tylko głupcy się nie boją..
Ja pracuje i na etat (bo lubię:-D) i prowadzę działalność-dla mnie idealne rozwiązanie.
Pozdrawiam

reklama
tzn. czym się różni aton 5 od aton m? i który wg Ciebie jest lepszy? bo anton m jest droższy, to już nie wiem sama... on mi zasugerował, że da mi aton m a ja zamawiałam aton 5, to jeżeli aton 5 jest lepszy to powiem mu, że chcę ten i już
Aton m nie ma testów. No i to dwa zupełnie różne foteliki, mają inne skorupy. Aton 5 ma twardy zagłówek, aton m nie. Aton 5 ma wkładkę rozwijaną, aton m wyciąganą. Gdyby była mowa o atonie m i-size, to brałabym w ciemno, natomiast zwykłej M nie ryzykowalabym, skoro w niższej cenie mam fotelik przetestowany, gdzie na papierku mam zapewnienie, że jest to fotelik bezpieczny

Ja zaszalalam ostatnuo w pepco po 2.99 polspiochy sliczne spioszko po 14zl takie z welurku ... w przyszly eeekend zamawiamy wozek i zawrot glowy chcemy cybexa fajny tez espiro next latwo zmienia sie gondole spacerowke ale ciezszy.. jaki wozek polecacie ladne sa tez takie bialutkie bebetto i tutek...
Hej. Ja zakupiłam espiro next jakoś najbardziej mi się spodobał. Ciekawe jak się sprawdzi ale na tą chwilę jak na niego patrzę jest super ma dużo funkcji i łatwo wszystko się składa ale wiadomo wszystko wyjdzie w praniu.

Hej dziewczyny.
Widzę dziś temat wózków i fotelików..
W związku z czym mam pytanie. Czy któraś z Was słyszała bezpośrednio od uzytkujacych mam jakąś negatywną opinię na temat Mutsy i2 (igo). Chce kupić ten wózek, ale po rozmowie ze znajomą zaczynam się wahać..

Nie ma sluszniejszej drogi niż praca na własny rachunek. Wiadomo że zawsze będzie strach czy się uda, tylko głupcy się nie boją..
Ja pracuje i na etat (bo lubię:-D) i prowadzę działalność-dla mnie idealne rozwiązanie.
Pozdrawiam
Wczoraj jezdzilam po sklepie MUTSY...prowadzi sie super super wyglada nie pamietam jaki model ale kosztowal 4tys . Ale jak pani przepinala gondole ze spacerowka i sie okazalo ze mozna palce przyciac bo trzeba sie nagimnastykowac uwierz espiro na klik i gotowe nakladasz cyk i mozesz jechac a w tym mutsy to poeazka.... ale to moze tylko w tym modelu ..moje oczarowanie ostyglo i efekt wizualny bardzo szybko minąl jak zobaczylam jakie to dziadoskie przekladanie

Hej. Ja zakupiłam espiro next jakoś najbardziej mi się spodobał. Ciekawe jak się sprawdzi ale na tą chwilę jak na niego patrzę jest super ma dużo funkcji i łatwo wszystko się składa ale wiadomo wszystko wyjdzie w praniu.
Wlasnie ja sie waham z tym cybexem i espiro next
Espiro ma fajowy kosz na dole i ogolnie spiworek w zestawie fajna buda tylko waga i fotelik i tak trezba dokupic plus adaptery...
Yhhhhh

Wczoraj jezdzilam po sklepie MUTSY...prowadzi sie super super wyglada nie pamietam jaki model ale kosztowal 4tys . Ale jak pani przepinala gondole ze spacerowka i sie okazalo ze mozna palce przyciac bo trzeba sie nagimnastykowac uwierz espiro na klik i gotowe nakladasz cyk i mozesz jechac a w tym mutsy to poeazka.... ale to moze tylko w tym modelu ..moje oczarowanie ostyglo i efekt wizualny bardzo szybko minąl jak zobaczylam jakie to dziadoskie przekladanie
No ten i2 tak kosztuje, ale gondole używana chciałam kupić. Znajoma mi mówiła, że kiepska amortyzacja, a my głównie po wiejskich drozkach będziemy jeździć.
Tak się napalilam że nawet nie widzę alternatywy..
Dzięki za info :-D

Zdołowałam się. Mieszkanie niby okej. Okolica okej. Szkoła rzut betetem. Przedszkole jeszcze bliżej. Zieleń. Place zabaw. Tylko sąsiad ma melinę... gdzie przychodzą pijusy i sraja szczaja halasy robactwo.... dowiaduję sie teraz czy go wywalaja w tym roku czy nie... bo jak nie to sobie nie wyobrażam życia tam...

Zdołowałam się. Mieszkanie niby okej. Okolica okej. Szkoła rzut betetem. Przedszkole jeszcze bliżej. Zieleń. Place zabaw. Tylko sąsiad ma melinę... gdzie przychodzą pijusy i sraja szczaja halasy robactwo.... dowiaduję sie teraz czy go wywalaja w tym roku czy nie... bo jak nie to sobie nie wyobrażam życia tam...
Wlasnie tego sie obawialam... sasiedztwa.. moze go wywalą!!!
:tak::tak::tak::tak::yes:

reklama
Jejjj czy Wy tez pochlaniacie tyle orzechow ?? Normalnie zbankrutuje kupuje przesypuje do sloikow i jem kilogramami :p:laugh2::-p slonecznik wloskie nerkowce migdaly co chwile garsc

Jedyna rekompensata braku cukru tylko chyba przesadzam :-p:szok:

Do góry