reklama
D
Deleted member 178444
Gość
Amortyzacja jedna z najlepszych. Być może koleżanka miała wersje z 2016 roku jeszcze dla mnie to ideał wózka, jedyne co mogę zarzucić, to to, ze gondola jest dość mała. A co do zmieniania gondoli na spacerówkę, to po 1 - robi się to raz [emoji14] a po 2, ekspedientka musiała słabo znać wózek, że się przyciela ;pNo ten i2 tak kosztuje, ale gondole używana chciałam kupić. Znajoma mi mówiła, że kiepska amortyzacja, a my głównie po wiejskich drozkach będziemy jeździć.
Tak się napalilam że nawet nie widzę alternatywy..
Dzięki za info
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Zdołowałam się. Mieszkanie niby okej. Okolica okej. Szkoła rzut betetem. Przedszkole jeszcze bliżej. Zieleń. Place zabaw. Tylko sąsiad ma melinę... gdzie przychodzą pijusy i sraja szczaja halasy robactwo.... dowiaduję sie teraz czy go wywalaja w tym roku czy nie... bo jak nie to sobie nie wyobrażam życia tam...
A brzuch nadal ok ? Już po badaniach ? Współczuje sąsiada
kasiaczek89pl
No na to liczę... bo między Bogiem a prawdą to nie mam wyboru.....Wlasnie tego sie obawialam... sasiedztwa.. moze go wywalą!!!
Póki co z hurraoptymizmu dopadł mnie mega pesymizm..
Bo mieszkanie niegłupie... nie ma co wybrzydzać... Najfajniesze że B. mógłby dam do szkoły i ze szkoły chodzić... Przedszkole też bym miała kilka kroków od domu. Galeria Handlowa bliziutko. Biedronka kilka kroków. Lidl też blisko... dobra komunikacja miejska ale nie pod oknami... i GDYBY NIE SĄSIAD podpisałabym umowę od ręki.
Brzuch tak. Nic mu nie jest badania tzn. wyniki dowiem się jutro po 15stej. A sąsiad oby niedoszły ma nakaz eksmisji... tylko jako alkoholik jest chroniony i muszą mu cos dac zastepczego....A brzuch nadal ok ? Już po badaniach ? Współczuje sąsiada
Mam to samoJejjj czy Wy tez pochlaniacie tyle orzechow ?? Normalnie zbankrutuje kupuje przesypuje do sloikow i jem kilogramami slonecznik wloskie nerkowce migdaly co chwile garsc
Jedyna rekompensata braku cukru tylko chyba przesadzam
Dostałam fajny przepis na granole oczywiście bez suszonych owoców z racji cukrzycy. Jakby któraś chciała to mogę udostępnić
Kala07
Poproszę!!Mam to samo
Dostałam fajny przepis na granole oczywiście bez suszonych owoców z racji cukrzycy. Jakby któraś chciała to mogę udostępnić
Wlasnie ja tez bez susz.owocow musze
reklama
D
Deleted member 180961
Gość
kurczę, a zwykły aton Q? gdzieś widziałam na stronie z rankingiem że jest też bardzo dobry na równi z cloud Q, niby z testami, a tu go w testach nie widzę, tylko ten aton Q I-size.Tu macie wszystkie foteliki do 13 kg z cybexa testowane po 2015 roku. Pierwsza "kolorowa" ocena, to ocena ogólna, druga to ocena za bezpieczeństwo. ++ odpowiada temu, co określamy 5*, + to 4* i tak dalej. Atona M jak widać nie ma, ponieważ nie został nigdy przetestowany przez ADAC. To screen z oficjalnej strony ADAC.Zobacz załącznik 870742
byłam nastawiona na aton 5, a teraz znalazłam ten aton Q i się waham, ale jeśli faktycznie nie ma testów to pozostanę przy piątce