reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Brzuch tak. Nic mu nie jest ;) badania tzn. wyniki dowiem się jutro po 15stej. A sąsiad oby niedoszły ma nakaz eksmisji... tylko jako alkoholik jest chroniony i muszą mu cos dac zastepczego....
No to bierz to mieszkanie nie zastanawiaj sie nawet.
Niektorzy ludzie musza cale zycie sie z takim alkoholkkiem meczyc pod jednym dachem ..to jest horror a Ty go bddziesz miec "tylko/az" za sciana ale jdst nadzirja zd krotko! Trzymamm kviuki!!!

reklama
hej,
ale się nażarłam słodkiego....a teraz siedzę i mam wyrzuty....masakra jakaś...od jutra koniec ze słodkim, mam nadzieję, że to wina ochłodzenia a nie norma bo do września się nie podniosę :( póki co mam 9 kg na plusie ale to teraz zaczyna się czas największego przyrostu wagi a chciałabym się po prostu dobrze i w miarę sprawnie czuć do końca tym bardziej że przy mojej 6-latce sprawność jak najbardziej pożądana :)
GOJ, mam nadzieję, że wszystko poukłada się po Twojej myśli.
Co do wózków to ja już od dawna mam xlandera x pulse odkupionego na olx, granatowo-bordowy, mam nadzieję że będziemy zadowoleni.
kasiaczek89pl dla mnie wyniki ok ale znawcą nie jestem :)

kurczę, a zwykły aton Q? gdzieś widziałam na stronie z rankingiem że jest też bardzo dobry na równi z cloud Q, niby z testami, a tu go w testach nie widzę, tylko ten aton Q I-size.
byłam nastawiona na aton 5, a teraz znalazłam ten aton Q i się waham, ale jeśli faktycznie nie ma testów to pozostanę przy piątce
Aton Q był testowany bodajże w 2014 roku i otrzymał 4* za bezpieczeństwo, także trochę gorzej niż aton 5.

Poproszę!!
Wlasnie ja tez bez susz.owocow musze
Mi bardzo smakuje z jogurtem lub na sucho :happy:
2,5 szk płatków owsianych
1 szk orzechów włoskich
1 szk migdałów
1 szk słonecznika
1 szk dyni
0,5 szk siemienia lnianego
Orzechy i migdały można rozdrobnić.
3 łyżki oleju kokosowego, łyżka miodu (na taką ilość chyba może być-tak myślę) szczypta soli himalajskiej/morskiej.
Ta miksturę się podgrzewa do płynnej konsystencji i miesza z orzechami.
Na pergamin i do piekarnika na ok. 30 min w 160 stopniach. Po 15 min trzeba przemieszać.
Gotowe :happy:

No na to liczę... bo między Bogiem a prawdą to nie mam wyboru.....
Póki co z hurraoptymizmu dopadł mnie mega pesymizm..
Bo mieszkanie niegłupie... nie ma co wybrzydzać... Najfajniesze że B. mógłby dam do szkoły i ze szkoły chodzić... Przedszkole też bym miała kilka kroków od domu. Galeria Handlowa bliziutko. Biedronka kilka kroków. Lidl też blisko... dobra komunikacja miejska ale nie pod oknami... i GDYBY NIE SĄSIAD podpisałabym umowę od ręki.

Ale czemu nowe mieszkanie? Bo niedawno jak pisałaś to zrozumiałam, że mieszkanie to akurat masz.

Co do kupowania tak drogich rzeczy przez internet , zawsze się zastanawiam czy coś co jest o kilka stówek tańsze jest jakościowo identyczne ?
Zawsze się bałam i także zrezygnowałam z kupna wózka przez internet.
Tak samo jak z jedzeniem. To ,że mięso kosztuje taniej w markecie , to nie znaczy ,że idzie w parze z jakością ;)
Ale to moje przemyślenia i moja opinia.

Ja ostatnio napadam na warzywa , mogłabym jeść same ziemniaki z surówką. Mięso mnie w ogóle nie interesuje , a nawet za specjalnie nie smakuje ;)

Po wszystkim oprócz warzyw mam zgage...
Teraz wystarczy ,że przejdę 100 m i czuje się jak bym miała zwymiotować żołądek ... Skurczy jako takich jeszcze nie mam , chyba że takie lekkie. Ale jeszcze nic mnie nie postraszyło porządnie ;)

Co do kupowania tak drogich rzeczy przez internet , zawsze się zastanawiam czy coś co jest o kilka stówek tańsze jest jakościowo identyczne ?
Zawsze się bałam i także zrezygnowałam z kupna wózka przez internet.
Tak samo jak z jedzeniem. To ,że mięso kosztuje taniej w markecie , to nie znaczy ,że idzie w parze z jakością ;)
Ale to moje przemyślenia i moja opinia.

Ja ostatnio napadam na warzywa , mogłabym jeść same ziemniaki z surówką. Mięso mnie w ogóle nie interesuje , a nawet za specjalnie nie smakuje ;)

Po wszystkim oprócz warzyw mam zgage...
Teraz wystarczy ,że przejdę 100 m i czuje się jak bym miała zwymiotować żołądek ... Skurczy jako takich jeszcze nie mam , chyba że takie lekkie. Ale jeszcze nic mnie nie postraszyło porządnie ;)
E, wozki z tej samej firmy przez internet i stacjonarnie jakością się nie różnią. Są tańsze, bo odchodzi obsługa i wynagrodzenie sprzedawcy. No i przez internet mało kto sie targuje, a stacjonarnie trzeba mieć z czego spuścić ;)

reklama
Ale czemu nowe mieszkanie? Bo niedawno jak pisałaś to zrozumiałam, że mieszkanie to akurat masz.
No mam z rodzicami... a sytuacja z Nimi jest delikatnie mówiąc chora. Mam tu dwa pokoje ale resztę dzielę z popieprzobym ojcem i matką... pozatym z nakazem eksmisji a tak byłabym zupełnie na swoim...

Mnie nie chodzi że sąsiad pije. Jego sprawa. Ale jak mi od niego robaki przejdą u niego ponoć pluskwy są to raz dwa jak żeby wyjść z domu będę musiała fekalia i śpiących pijakow omijać...

Do góry