Wątpię. Kiedyś zrobilam z siebie idiotke pytajac gin. o tę linieAha, no to super Bo ja też z albinosów, czyli jest szansa, że to się nie pojawi.
reklama
RooibosGirl
Fanka BB :)
Ja mojego lekarza o wszystko pytam. Czemu od razu ma Cię uznać za hipochondryka? Nie wydaje mi się, żebyś była z tych którzy wymyślają sobie chorobyNo właśnie zastanawiałam sie czy mu mówić czy wyjdę na hipohondryka
KINDERBUENOO88
Ja tam wszędzie biegam z butelką wody. Jak gdzieś jadę i wiem, że trochę to potrwa to nawet się nie patyczkuję i biorę od razu butlę 1,5 litra, bo 0,5 to u mnie znika o tak cyk! i nie ma Dzisiaj już kończe 2 butelkę 0,5 l. a jest dopiero 10 rano. Biedny S. co chwilę musi dźwigać po schodach kolejne sześciopaki, bo chwila moment i już wypite
Dziewczyny, kiedy pojawia się na brzuchu ta ciemniejsza linia? U mnie jeszcze nic takiego nie widać i zastanawiam się czy w ogóle się pokaże.
Ja mam od 13 tc ale moja przyjaciółka w obu ciążach w ogóle nie miała
RooibosGirl
A tam od razu idiotkę. To chyba normalne, że pytamy o wszystko. A oni są od odpowiadania.Wątpię. Kiedyś zrobilam z siebie idiotke pytajac gin. o tę linie
No w£aśnie częściej przemilcze niż powiem stąd sie zastanawiam czy warto mu truć du..ę o pierdołyJa mojego lekarza o wszystko pytam. Czemu od razu ma Cię uznać za hipochondryka? Nie wydaje mi się, żebyś była z tych którzy wymyślają sobie choroby
Mama7
Ja mojego lekarza o wszystko pytam. Czemu od razu ma Cię uznać za hipochondryka? Nie wydaje mi się, żebyś była z tych którzy wymyślają sobie choroby
Ja swojego też. W końcu wizyta raz na miesiąc.. wolę zapytać niż potem w necie czytać. Często idę wręcz z karteczkę, żeby nie zapomniec i po kolei czytam. Wychodzę spokojniejsza, a to w ciąży ważne.
RooibosGirl
Hehe, ja też często mam karteczkę Albo chociaż w telefonie zapisuję liste pytań. Na początku chyba myślał, że mało mnie cała ta ciąża interesuje, bo nie wiedziałam o co w ogóle mogę pytać, a potem przyszłam z calą listą to chyba nawet się ucieszył, że jednak jestem normalnaCzęsto idę wręcz z karteczkę, żeby nie zapomniec i po kolei czytam. Wychodzę spokojniejsza, a to w ciąży ważne.
KINDERBUENOO88
W ogóle Wam powiem, że wczoraj przyszedł dopiero mój glukometr. I tak poszłam na kolacje z kumpela i zjadłam ( wiem, że nie do końca dobrze ) pierś z kurczaka grilowaną z sosem śmietanowo - kurkowym pieczone ziemniaczki i surówki i po godzinie cukier 90, dziś na czczo 57 a po śniadaniu ( 3 drobiowe parówki dwie kromki razowego i musztardy i ketchupu trochę ) i już 157. I już głupieje, ale ten weekend będę sobie sprawdzała
Bajdelka na weekend imprezuje chyba koło Ciebie bo w Piechowicach także pozdrawiam serdecznie
Bajdelka na weekend imprezuje chyba koło Ciebie bo w Piechowicach także pozdrawiam serdecznie
reklama
kasiaczek89pl
Ja sobie już wyobraziłam jak takie trzy ledwo człapiące brzuchate wieloryby łażą w bojowym rynsztunku
Mam dużo kosmetyków to se takie barwy walniemy wojenne, na głowę garnki, w rękę mopy i damy mu wycisk.