reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja tam wszędzie biegam z butelką wody. Jak gdzieś jadę i wiem, że trochę to potrwa to nawet się nie patyczkuję i biorę od razu butlę 1,5 litra, bo 0,5 to u mnie znika o tak cyk! i nie ma ;) Dzisiaj już kończe 2 butelkę 0,5 l. a jest dopiero 10 rano. Biedny S. co chwilę musi dźwigać po schodach kolejne sześciopaki, bo chwila moment i już wypite :D

Dziewczyny, kiedy pojawia się na brzuchu ta ciemniejsza linia? U mnie jeszcze nic takiego nie widać i zastanawiam się czy w ogóle się pokaże.

Ja mam od 13 tc ale moja przyjaciółka w obu ciążach w ogóle nie miała :)

Ja mojego lekarza o wszystko pytam. Czemu od razu ma Cię uznać za hipochondryka? Nie wydaje mi się, żebyś była z tych którzy wymyślają sobie choroby ;)

Ja swojego też. W końcu wizyta raz na miesiąc.. wolę zapytać niż potem w necie czytać. Często idę wręcz z karteczkę, żeby nie zapomniec;) i po kolei czytam. Wychodzę spokojniejsza, a to w ciąży ważne.

Często idę wręcz z karteczkę, żeby nie zapomniec;) i po kolei czytam. Wychodzę spokojniejsza, a to w ciąży ważne.
Hehe, ja też często mam karteczkę :) Albo chociaż w telefonie zapisuję liste pytań. Na początku chyba myślał, że mało mnie cała ta ciąża interesuje, bo nie wiedziałam o co w ogóle mogę pytać, a potem przyszłam z calą listą to chyba nawet się ucieszył, że jednak jestem normalna :D

W ogóle Wam powiem, że wczoraj przyszedł dopiero mój glukometr. I tak poszłam na kolacje z kumpela i zjadłam ( wiem, że nie do końca dobrze ) pierś z kurczaka grilowaną z sosem śmietanowo - kurkowym pieczone ziemniaczki i surówki i po godzinie cukier 90, dziś na czczo 57 a po śniadaniu ( 3 drobiowe parówki dwie kromki razowego i musztardy i ketchupu trochę ) i już 157. I już głupieje, ale ten weekend będę sobie sprawdzała :)

Bajdelka na weekend imprezuje chyba koło Ciebie bo w Piechowicach :) także pozdrawiam serdecznie :)

reklama
Do góry