reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

U mnie nie padało Dwa miesiące, no może przez chwilę było kilka kropel i mam nadzieję że teraz jak popada to ze dwa tygodnie będzie padało ... Jest tak źle że będziemy zimą za ziemniaki 20 zł płacili..
Zazdroszczę ci że tak mozesz sobie sprzatac itd.. ja żyję tylko na nospie .. i ogolnie mało jem jak już to truskawki .. dziś zrobiłam kotlety mielone z indyka i tak siedze nad talerzem godzinę i wpycham na siłę..
Tia a wczoraj przegielam i brzuch mnie bolał niestety już musimy uważać na siebie i trochę się popiescic że sobą, w ndz mam gości wstydzę się do syfu zaprosić, jutro zakończeniu w sobotę mamy festyn i torta dla synka więc dziś z grubsza ogarnęła żeby później nie stekac z bolu, dzieci już fajnie swoje pokoje sprzątają więc jest luz nawet odkurzaja

reklama
Już grzmi mieli rację że idzie zimny front, pada źle, nie pada też źle, truskawka drogie nawet dżemu nie zrobiłem bo nie ma komu zrywać co się dzieje w tej Polsce?

Ja chcę deszczu jak dżdżownica dżdżu!!!

Spać idę... źle mi przez tę pogodę. Miki też tak nie lubi.
A u nas leje. Zrobiło się zimno, mokro i paskudnie.
A ja akurat na pierwsze pranie i suszenie w nowej pralce wybrałam ręczniki i ścierki. W tym ręcznik naszego psa. I ona chce teraz iść na dwór. Ale muszę czekać aż pralka wysuszy mi ten ręcznik, żeby móc go zaraz potem zmoczyc... co za nonsens :D

O to moje dzisiejsze nabytki.

Strasznie jest gorąco . W domu 28 , na dworzu więcej . Dobrze że mam wiatrak.
IMG_20180621_144817.jpg
IMG_20180621_144710.jpg

Załączniki

• IMG_20180621_144817.jpg
    IMG_20180621_144817.jpg
    78,3 KB · Wyświetleń: 325
  • IMG_20180621_144710.jpg
    IMG_20180621_144710.jpg
    90,7 KB · Wyświetleń: 335
U mnie na podwórku 32 stopnie, ale nie czuć tego aż tak bo wieje od samego rana i powoli nachodzą jakieś ciemne chmury.

Za tydzień wrzucę Wam fotkę ze ślubu ;) Jak widzicie nie mam porządnego lustra i ta poprzeczka wszystko zasłania. Nie jestem najwyższa ;) mam 1,68 m

Kacper Renk w przychodni Sim-Med na Rzeźnickiej 9. Tyle że w Sim-Med wizyty z tego co wiem są dość drogie :( Ja chodzę z PZU to nawet nie wiem dokładnie, ale koleżanka chciała się tam zarejestrować i odpuściła :( Na razie jestem pewna, że gdybym teraz z jakiegoś powodu straciła ubezpieczenie to i tak mimo wysokiej ceny chciałabym dokończyć u nich prowadzenie ciąży. Mój lekarz chwilowo jest na urlopie, ale przyjmuje u nich Katarzyna Pniewska-Undro i ją też chwalą. Raz u niej byłam. Bardzo miła, super wszystko tłumaczy i jest delikatna. Za to odradzam Borowską w przychodni na ul. Pomorskiej.

Ta Borowska była w szpitalu jak ostatnio wylądowałam wredne babsko .. ale kurcze ogarnięta sie wydawała..

Ja dziś bardziej na leżąco bo stan przed burzą to dla mnie najgorszy. Ale, że zaczęły się wyprzedaże online to szaleje i o ile kupując dziecku nie mam wyrzutów i jego szafa w zatrważającym tempie się zapełnia, a tym razem tez zaszalalam sama dla siebie i już się waham czy potrzebnie bo w końcu mam tyle ciuchów :)

reklama
Ta Borowska była w szpitalu jak ostatnio wylądowałam wredne babsko .. ale kurcze ogarnięta sie wydawała..
Moja mama chodziła do niej regularnie, żeby mieć pewność, że wszystko jest ok. Potem raz poszła do innego ginekologa i szok - okazało się, że ma mięśniaki w macicy, największy wielkości głowy niemowlęcia. Skończyło się wycinaniem wszystkiego, został jeden jajnik. A specjalnie chodziła do tej baby regularnie, żeby nie okazało się, że coś zaniedbała! :(

Ja miałam kiedyś infekcję bakteryjną, nie mogłam zrobić siku, bo za bardzo bolało, temperatura, ledwie żyłam. Mimo bólu łaskawie wcisnęła mnie prywatnie i musiałam czekać 2 dni. A jak przyszłam to bezczelnie stwierdziła, o boże jak to panią musi boleć, czemu nie przyszła pani szybciej.

Do góry