reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A ja dziś wyszorowalam łazienke, poprasowalam, popralam, córki poszły do koleżanki a my z synkiem się lenimy od jutra mega spadek temp może i dobrze? Podszykuje im galowe stroje na jutro i wakacje hura hura,
No mnie ten spadek temperatury cieszy, dzisiaj miejsca sobie nie mogę znaleźć przez ten upał. Mały też mniej aktywny, czasem coś się pokręci a tak to cisza.

reklama
Dlaczego? Ja caly czas praktycznie w niej chodze wszedzie? ;)
Ja bardzo czesto chodzę w niej po domu, a chwilowo właśnie robi za super wygodna koszulę nocną. Mam ją w rozmiarze xs i jest bardzo luzna. Wolę te moje długie spódnice ;)
IMG_20180621_140813219.jpg
IMG_20180621_141529531.jpg

Załączniki

• IMG_20180621_140813219.jpg
    IMG_20180621_140813219.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 294
  • IMG_20180621_141529531.jpg
    IMG_20180621_141529531.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 300
To dobrze że nie jestem sama :) póki co nic przy biuście nie "grzebię", koleżanka radziła żebym już zaczęła smarować brodawki, ale jakoś mam opory, bo po co mam niepotrzebnie je drażnić skoro do porodu jeszcze daleko i mleko nie jest mi póki co potrzebne.Jak nie zapomnę to przejdę się do Lidla :)Ja mam ostatnio awersję do ludzi jako ogółu. Dzisiaj mam plan poza spacerami z psem w ogóle nie ruszać się z domu bo od początku tygodnia codziennie ktoś mnie porządnie wkurza. Jeżeli technicy, którzy mają dostarczyć i zamontować nowa pralkę nie będą denerwujący to jest szansa, że nie natknę się dziś na żadnego chama.

IMG_0742.JPG
na dziś :)

Załączniki

• IMG_0742.JPG
    IMG_0742.JPG
    72,8 KB · Wyświetleń: 276
A ja dziś wyszorowalam łazienke, poprasowalam, popralam, córki poszły do koleżanki a my z synkiem się lenimy od jutra mega spadek temp może i dobrze? Podszykuje im galowe stroje na jutro i wakacje hura hura,
Ja wczoraj szalałam ze sprzątaniem, łazienka na błysk żeby dzisiaj wstydu nie było kiedy przyjadą montować pralkę. Swoją drogą pralka już jest, znów jestem cywilizowanym człowiekiem, na razie pierwsze czyszczenie a potem czas na pierwsze próbne pranie i suszenie. Obym nie wyciągnęła potem ciuchów w rozmiarze xxxxs :)
Przymusowe wakacje to nic fajnego :( trzymaj się!

U mnie nie padało Dwa miesiące, no może przez chwilę było kilka kropel i mam nadzieję że teraz jak popada to ze dwa tygodnie będzie padało ... Jest tak źle że będziemy zimą za ziemniaki 20 zł płacili..
Zazdroszczę ci że tak mozesz sobie sprzatac itd.. ja żyję tylko na nospie .. i ogolnie mało jem jak już to truskawki .. dziś zrobiłam kotlety mielone z indyka i tak siedze nad talerzem godzinę i wpycham na siłę..

U mnie nie padało Dwa miesiące, no może przez chwilę było kilka kropel i mam nadzieję że teraz jak popada to ze dwa tygodnie będzie padało ... Jest tak źle że będziemy zimą za ziemniaki 20 zł płacili..
Zazdroszczę ci że tak mozesz sobie sprzatac itd.. ja żyję tylko na nospie .. i ogolnie mało jem jak już to truskawki .. dziś zrobiłam kotlety mielone z indyka i tak siedze nad talerzem godzinę i wpycham na siłę..
A nospa Ci pomaga? Duzo jej bierzesz?

Dzisiaj w tv mówili właśnie że susza rolnicza jest ogromna . Że połowa plonów już idzie na straty . Będzie ciężko i zapewne podwyżka cen .

reklama
Do góry