reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja dziś bardziej na leżąco bo stan przed burzą to dla mnie najgorszy. Ale, że zaczęły się wyprzedaże online to szaleje i o ile kupując dziecku nie mam wyrzutów i jego szafa w zatrważającym tempie się zapełnia, a tym razem tez zaszalalam sama dla siebie i już się waham czy potrzebnie bo w końcu mam tyle ciuchów :)

No u mnie przed burza a zarazem po burzy jest :) była ulewa piec min akurat jechałam zawieźć teściowa do sklepu, bo wybylam na wieś do cienia :) ale znów robi się gorąco i duszno i słońce grzeje

reklama
U mnie w ciagu poltorej godziny schlodzilo sie z 30 stopni do 18 :D tak wialo, ze masakra, ale w koncu jest czym oddychac w chalupie

A u nas leje. Zrobiło się zimno, mokro i paskudnie.
A ja akurat na pierwsze pranie i suszenie w nowej pralce wybrałam ręczniki i ścierki. W tym ręcznik naszego psa. I ona chce teraz iść na dwór. Ale muszę czekać aż pralka wysuszy mi ten ręcznik, żeby móc go zaraz potem zmoczyc... co za nonsens :D
To zazdroszczę. CHCĘ takiej paskudnej pogody. Nawet jeść nie mogę bo nic nie ugotuje a kupnego tak żeby było na już albo nie ma co albo drogo... jakaś masakra. Dopiero wstałam... ja chcę deszczu. U Nas trawa żółta i liście z drzew spadają z tej suszy. Ja nie wiem jak można żyć w Kalifornii czy na Florydzie..

U nas masakra.. W sypialni 31 stopni, w salonie 30 mimo że wiatrak chodzi cały dzien.. na zewnątrz pokazuje 32.. idę się kąpać w chłodnej wodzie..

reklama
Do góry