reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
RooibosGirl
Powiedz do jakiego i gdzie chodzisz do ginekologa , bo ja chodzę do Medicower w Gdyni ale muszę zmienić a nie znam w okolicy żadnego może w Wejherowie jest jakiś normalny lekarz ..

Rzeczywiscie brzuch nieduzy, ale i mama wysoka.
Juz ktoras z dziewczyn pytala o slub: pokazesz sukienke? Jaki masz program na ten szczegolny dzien?
Za tydzień wrzucę Wam fotkę ze ślubu ;) Jak widzicie nie mam porządnego lustra i ta poprzeczka wszystko zasłania. Nie jestem najwyższa ;) mam 1,68 m

RooibosGirl
Powiedz do jakiego i gdzie chodzisz do ginekologa , bo ja chodzę do Medicower w Gdyni ale muszę zmienić a nie znam w okolicy żadnego może w Wejherowie jest jakiś normalny lekarz ..
Kacper Renk w przychodni Sim-Med na Rzeźnickiej 9. Tyle że w Sim-Med wizyty z tego co wiem są dość drogie :( Ja chodzę z PZU to nawet nie wiem dokładnie, ale koleżanka chciała się tam zarejestrować i odpuściła :( Na razie jestem pewna, że gdybym teraz z jakiegoś powodu straciła ubezpieczenie to i tak mimo wysokiej ceny chciałabym dokończyć u nich prowadzenie ciąży. Mój lekarz chwilowo jest na urlopie, ale przyjmuje u nich Katarzyna Pniewska-Undro i ją też chwalą. Raz u niej byłam. Bardzo miła, super wszystko tłumaczy i jest delikatna. Za to odradzam Borowską w przychodni na ul. Pomorskiej.

Za tydzień wrzucę Wam fotkę ze ślubu ;) Jak widzicie nie mam porządnego lustra i ta poprzeczka wszystko zasłania. Nie jestem najwyższa ;) mam 1,68 m

Kacper Renk w przychodni Sim-Med na Rzeźnickiej 9. Tyle że w Sim-Med wizyty z tego co wiem są dość drogie :( Ja chodzę z PZU to nawet nie wiem dokładnie, ale koleżanka chciała się tam zarejestrować i odpuściła :( Na razie jestem pewna, że gdybym teraz z jakiegoś powodu straciła ubezpieczenie to i tak mimo wysokiej ceny chciałabym dokończyć u nich prowadzenie ciąży. Mój lekarz chwilowo jest na urlopie, ale przyjmuje u nich Katarzyna Pniewska-Undro i ją też chwalą. Raz u niej byłam. Bardzo miła, super wszystko tłumaczy i jest delikatna. Za to odradzam Borowską w przychodni na ul. Pomorskiej.
Ok dzięki za info już ogarniam temat .. :)

reklama
Do góry