Wow. Mój stary w sensie ojciec tak palenie rzucił...Jak widzisz nie potrafi tego zrobić... moja matka Piła całe życie. Jakieś 12 lat temu nagle przestała. Poprostu z dnia na dzień. Także wiesz niektórym się udaje.
reklama
RooibosGirl
Fanka BB :)
No właśnie nic Bo potem starczy, że raz sie nachleje i już wszystko psuje. Najgorsi są w tym wszystkim jego rodzice, którzy dają mu wyraźne przyzwolenie na taki sposób życia.On kiedy nie pije (dłuższy czas) jest taki jaki powinien być mąż...
Dużo wtedy robi dla Nas.
Tylko co z tego.
Zależy.... kto dla czego pije...Najgorsze jest, że jak ktoś ma problem z alkoholem to bez wcale nie jest lepiej. Mój ex miał, ale to dopiero jak poszedł na terapie zaczął mieć jazdy. Bo alkoholizm to choroba emocji. I wtedy wszystko wychodzi. I to nie chodzi o takie niepicie pomiędzy piciami ale permanentny stan w trzeźwości, i wychodzi...
Adell1994
Mi też się takie podobają i siostra mojego S. bardzo chce coś kupić małemu więc powiedziałam jej ze może kupić taki kocyk I ja będę zadowolona i onaMuszę go mieć marzę o takim od dawna chyba w środę zamówię
kasiaczek89pl
No właśnie nic Bo potem starczy, że raz sie nachleje i już wszystko psuje. Najgorsi są w tym wszystkim jego rodzice, którzy dają mu wyraźne przyzwolenie na taki sposób życia.
Nie tylko u niego tak jest. Teściowie mojej siostry tez są tacy. Bronią synka non stop i zawsze są przeciw synowej. Jeszcze jej mówią żeby się nie dziwiła ze w ryj dostała bo taka żona to ch... nie żona. Bo kazuje mu dzieci bawić i pomagać w domu a to nie jest męskie zajęcie.
Może tak być... u mojego nigdy odstawienie nie trwało wiecej niż miesiąc i najgorsze były pierwsze 4 dni... ale co by było po miesiacu...Mówisz ze dopiero wtedy może wyjść ? Ze picie wycisza trochę te jazdy a jak się przestaje znieczulac alko to jest gorzej ? Tak to rozumieć ?
Taaaa to oddychanie sobie niech w dupe wsadza...Bylam, dzisiaj mielismy troche gimnastyki, oddychania podczas skorczy. Bylo oddychanie przeponowe i przysiady, ktore mamy robic podczas skorczy-jesli dobrze zrozumialam. Mam jeszcze cwiczyc miesnie Kegla 3 razy dziennie i oddechy 2 x dziennie. No i 10 przysiadow przy drzwiach na calych stopach.
Chloe.Chloe
Sluchajcie, ja tego nie moge czytac .Nie tylko u niego tak jest. Teściowie mojej siostry tez są tacy. Bronią synka non stop i zawsze są przeciw synowej. Jeszcze jej mówią żeby się nie dziwiła ze w ryj dostała bo taka żona to ch... nie żona. Bo kazuje mu dzieci bawić i pomagać w domu a to nie jest męskie zajęcie.
kasiaczek89pl
Może tak być... u mojego nigdy odstawienie nie trwało wiecej niż miesiąc i najgorsze były pierwsze 4 dni... ale co by było po miesiacu...
Mój ojciec nigdy tyg nie wytrzymał bez picia. Właściwie to dwa trzy dni to był sukces. Ale byl nie do zniesienia wtedy Pił nawet w wigilie , a wręcz zwłaszcza w takie dni. Dopiero po drugim wylewie czy tam udarze przestał. Ale to jak już był przykuty do łóżka ...
reklama
I w jakim szpitalu rodzisz ???Bliziutko! S. tam chwilę pracował w warsztacie samochodowym który był przy stacji benzynowej.