@kasiaczek89pl
No jeszcze usłyszałam że mam się ogarnąć i czego ja od niego oczekuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na czym polegaja tzw.zajecia praktyczne w szkole rodzenia? Nie bylam na pierwszych i teraz nie wiem na co sie nastawiac, a nigdzie w necie nie moge znalezc programu szkoly rodzenia Szpitala Bielanskiego.
Ano. Jest cholernie inteligentny stąd mam z nim problemy. Niestety inteligencja nie zawsze idzie w parze z dopasowaniem społecznym...7 lat! Szok, młody jest niesamowity, jestem pod wrażeniem.
@kasiaczek89pl
Zabawy z lalkamiM9ze być przewijanie, ubieranie, kapanie lalki, masaże, odechy
Ja mu to wszystko tłukę od lat... ale to jak w dziurawe wiadro...Tego co powinien dać mąż. Dorosły bliski człowiek. Ojciec. Poczucia bezpieczeństwa chociażby. Ale to nie od takiego typu osoby. Wątpię żeby był w stanie Ci to dać. Teraz chcesz tylko kasy na utrzymanie i to raczej dziwne nie jest.
Ja tak poza tematami natury osobistej to będzie prały ubranka w specjalnym proszku dla dzieci ? Jeśli tak to w jakim ?
A przede wszystkim żeby nie pił.Tego co powinien dać mąż. Dorosły bliski człowiek. Ojciec. Poczucia bezpieczeństwa chociażby. Ale to nie od takiego typu osoby. Wątpię żeby był w stanie Ci to dać. Teraz chcesz tylko kasy na utrzymanie i to raczej dziwne nie jest.
Kurde aż tak??Tak ubranka, pieluchy, pościel, ręczniki, a nawet swoje koszule do karmienia. Z synkiem to pytałam wszystko przez moment łącznie że swoją pościelą.. teraz wszystko czego będzie dotykać córeczka
W dzidzusiu
To jest podstawa. Gdyby odstawił alkohol to pewnie szybko zacząłby normalnie rozumować i by się ogarnął...A przede wszystkim żeby nie pił.