reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
To jest podstawa. Gdyby odstawił alkohol to pewnie szybko zacząłby normalnie rozumować i by się ogarnął...

Najgorsze jest, że jak ktoś ma problem z alkoholem to bez wcale nie jest lepiej. Mój ex miał, ale to dopiero jak poszedł na terapie zaczął mieć jazdy. Bo alkoholizm to choroba emocji. I wtedy wszystko wychodzi. I to nie chodzi o takie niepicie pomiędzy piciami ale permanentny stan w trzeźwości, i wychodzi...

Najgorsze jest, że jak ktoś ma problem z alkoholem to bez wcale nie jest lepiej. Mój ex miał, ale to dopiero jak poszedł na terapie zaczął mieć jazdy. Bo alkoholizm to choroba emocji. I wtedy wszystko wychodzi. I to nie chodzi o takie niepicie pomiędzy piciami ale permanentny stan w trzeźwości, i wychodzi...

Mówisz ze dopiero wtedy może wyjść ? Ze picie wycisza trochę te jazdy a jak się przestaje znieczulac alko to jest gorzej ? Tak to rozumieć ?

No tak.. bo jak ktoś ma przestać pić to w zasadzie musi zmienić całe swoje życie, a to nie jest przyjemne. Taka osoba przecież nie pamięta już jak to jest cieszyć się, smucić, denerwować, odpoczywać albo świętować bez alkoholu :/

reklama
M9ze być przewijanie, ubieranie, kapanie lalki, masaże, odechy
Bylam, dzisiaj mielismy troche gimnastyki, oddychania podczas skorczy. Bylo oddychanie przeponowe i przysiady, ktore mamy robic podczas skorczy-jesli dobrze zrozumialam. Mam jeszcze cwiczyc miesnie Kegla 3 razy dziennie i oddechy 2 x dziennie. No i 10 przysiadow przy drzwiach na calych stopach.

Do góry