reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Wiem ze test allegro ale taki miałam nie wytrzymałam bo się martwiłam.Ide na betę dzisiaj zobaczymy co pokaże ale kreska mocniejsza już :)
1515648006-5a3a46ac2e925476-aaaaaa.jpeg

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
No coś tu widać widać :)
Trzymam kciuki za betę [emoji106]

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Błagam tylko nie Tracy Hogg. Chyba, że ktoś chce tresować dziecko :(

Ja polecam poczytać o kp. Dużo mam czyta o ciąży, o dziecku, a mało która O karmieniu i potem płacz. Piersią spoko jest bardzo lajtowe i fajne.

Starania hmmm czekaj uciekło mi, ale jest taka fajna książka. O wiem Ireny Chołuj. I poczytaj pozytywnie o porodzie, znajdziesz na necie. Są też spotkania w kręgu kobiet.

Jak tam mama z plamieniem i trudnym nickiem na A?

Witam nową mamusie. Kilka z nas też ma stresa :)

Mnie dziś też boli głowa.

Motyw z rzygiem pierwsza klasa, uśmiałam się :D

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Uważam że zarówno z "Ksiegi rodzicielstwa bliskosci" jak i z "Jezyka niemowlat" można czerpać wiedzę i znaleźć coś co akurat ci się przyda. Przecież nikt nie każe Ci stosować tego w praktyce, samam możesz wybrać które podejście bardziej pasuje, albo z każdego czerpać po trochu.
U mnie wlasnie stały rytm opisany w "Jezyku niemowląt " bardzo Stasiowi pasował, a jednocześnie spaliśmy i dalej śpimy w jednym łóżku.

Uważam że zarówno z "Ksiegi rodzicielstwa bliskosci" jak i z "Jezyka niemowlat" można czerpać wiedzę i znaleźć coś co akurat ci się przyda. Przecież nikt nie każe Ci stosować tego w praktyce, samam możesz wybrać które podejście bardziej pasuje, albo z każdego czerpać po trochu.
U mnie wlasnie stały rytm opisany w "Jezyku niemowląt " bardzo Stasiowi pasował, a jednocześnie spaliśmy i dalej śpimy w jednym łóżku.
Zgadzam się. Jestem podobnego zdania. Można poznać różne źródła i wybrać to co uważa się za najlepsze. Ja jednak uważam, że nic tak nie pomaga jak intuicja ;) Możemy sobie sami stworzyć idealna, indywidualna dla naszego dziecka metodę.

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem ze test allegro ale taki miałam nie wytrzymałam bo się martwiłam.Ide na betę dzisiaj zobaczymy co pokaże ale kreska mocniejsza już :)
1515648006-5a3a46ac2e925476-aaaaaa.jpeg

Na testach Allegro zawsze kreseczka jest słabsza bynajmniej u mnie tak było ale jest wiec beta napewno będzie ladna trzymam &&& :)
przypomnij proszę który to dziś twój dc ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Na testach Allegro zawsze kreseczka jest słabsza bynajmniej u mnie rak byli ale jest wiec beta napewno będzie karna trzymam &&& przypomnij proszę który to dziś twój dc ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
30dc dzisiaj mam i cykle 30 dniowe.Robiłam test 26 ledwie widoczna była ale to moczu o godzinie 18.Powtórzyłam 27 cyklu rano i już bardziej widoczna ale też była słabsza o tej z dzisiaj i 27dc poszłam zrobiłam jeszcze próbę ciążową w laboratorium z krwi i pozytywny wyszedł +

Byłam na wizycie, 5tc. Jeden pęcherzyk, 0,6mm. A miałam taką schize, że więcej. :cool2:
Ale pan doktor dodał, że nie wykluczone, że w nim jest więcej niż jedno dziecko... I masz ci babo placek, znowu będę się zastanawiała do następnej wizyty 29 stycznia. :huh::laugh2:
Z tych emocji nawet nie spytałam, kiedy termin, nie poprosiłam o wydruk USG, karty oczywiście też nie mam. :laugh2:
Ale za to mam L4 od dzisiaj. :yes:

reklama
Witajcie dziewczyny mam ogromnego stresa dziś wizyta o 16.15

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry