reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Znam to. Widzisz niby my się dogadujemy większość. Z młodymi świetny kontakt ma J. Jest super tata , i raczej teraz się nie kłócimy ale jak coś tam mu dogadałam w sobotę, on mi odpowiedział ja się unioslam i wyszłam pooddychać to młoda leciała za mną z płaczem żebyśmy się nie kłócili bo one się boja ... no wymięklismy totalnie i żadnej więcej nawet najmniejszej spinki przy nich.
Bartek jest tak za mną że dziś nawet pytał jak wygląda rozwód i że jak się kiedyś z tatą rozwiodę to będzie łatwo bo powiem że tata pije i sąd mi przyzna rację... 7 latek!
A Kacper to przeżywa. On nawet jak nie kłocimy sie tylko dyskutujemy to mówi żebyśmy się nie klocili..

reklama
Hejo.
Moja kluska przekręciła się lekko bo już mnie tak plecy nie bolą.
A i udało mi się upolować śpiworek do spania.

Załączniki

• 35488018_2655053877853942_242793444680925184_n.jpg
    35488018_2655053877853942_242793444680925184_n.jpg
    61,6 KB · Wyświetleń: 78
Dziewczyny,
Strasznie boli mnie w okolicach serca, tak między piersiami. W ogóle słabo się czuję. Co to jest?

Zmierz ciśnienie puls. Poloz się na lewym boku. A jak bardzo boli to podejdź na całodobowa niech zrobią ekg i osłuchaja. Jakie bierzesz leki ? Bo przy duphastonie ( ale tego już raczej nie bierzemy w tych tyg ) i luteinie z tego co pamietam pisze żeby do lekarza w się zgłosić w razie takich dolegliwości.

Zmierz ciśnienie puls. Poloz się na lewym boku. A jak bardzo boli to podjedz z kimś na całodobowa niech zrobią ekg i osłuchaja. Jakbyś się wybierała to nie sama bo może Cię zeslabic Jakie bierzesz leki ? Bo przy duphastonie ( ale tego już raczej nie bierzemy w tych tyg ) i luteinie z tego co pamietam pisze żeby do lekarza w się zgłosić w razie takich dolegliwości.

Bartek jest tak za mną że dziś nawet pytał jak wygląda rozwód i że jak się kiedyś z tatą rozwiodę to będzie łatwo bo powiem że tata pije i sąd mi przyzna rację... 7 latek!
A Kacper to przeżywa. On nawet jak nie kłocimy sie tylko dyskutujemy to mówi żebyśmy się nie klocili..

No właśnie. Dzieci maja tylko nas i dla nich to cały świat który w takich momentach się wali ... dlatego teraz musisz im więcej uwagi poświęcać

Dobra. Mój niestety mąż to jednak debil do potęgi entej. Ja mu piszę że myślałam że chociaż przeprosi no jakikolwiek akt skruchy a ten do mnie "Mam przepraszać że mi ukradłaś laptopa?" no nie wytrzymałam kazałam mu spi..lać biegiem na policję kradzież zgłaszać... a ten do mnie że JEST MU PRZYKRO ŻE NIE MOŻE MI UFAĆ

Ogarniacie? Jemu jest przykro że to ON MI nie może ufać... no ku...a! Gdyby nie stanik to cycki do kolan opadają!

No mi tez opadły ... kurde co za dziecko. Zapatrzone w siebie niedojrzałe dziecko.

Dziewczyny,
Strasznie boli mnie w okolicach serca, tak między piersiami. W ogóle słabo się czuję. Co to jest?
Mogą być to nerwobóle, w pierwszej ciąży często tak miałam.. Jeśli dość długo ciebie to trzyma idz na pogotowie powinni dać ci kroplowki tzn. Kiedyś mi dawali i przechodziło.. teraz to nie wiem co na to dają...

Nie biorę już progesteronu. Kurcze poczekam na męża, to chyba podjedziemy

Ja tez tak miałam kiedyś. Ogólnie słabo się czułam i potem taki nagły ostry ból w klatce. Byłam na całodobowej bo była sobota. Ekg osluchanie nic nie wykazało ale tyle byłam spokojniejsza. Czasem to efekt tego ze dziecko naciska na jakieś naczynia żyły itd. Ale lepiej dmuchać na zimne i sprawdzić. Naprawdę choćby dla spokojności a co dopiero jakby miało Wam to zdrowie uratować.

reklama
Do góry