reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A swoją drogą to przerażające jak wiele osób na tym małym skrawku internetu doświadczyło alkoholizmu bliskiej osoby.
Na fajkach piszą o zagrożeniach a na piwie i wódce nie? Powinny być tak samo naznaczone zdjęciami pijaków z podpisami odpowiednimi.

reklama
Witam was dziewczyny czy któraś z was przyjmuje witaminy mama dha premium plus pytam ponieważ chce je zmienić z prenatala bo strasznie idą w górę a widzę mają podobny skład ktoś coś?
ja ostatnio miałam, skład spoko i cena w porównaniu do innych ok. Trochę uciążliwe te dwie kapsułki, tym bardziej, ze ja oprócz tych witaminek lykam jeszcze kilka innych tabletek. Mój mąż jak widzi moją kasetkę na tabletki to się puka w głowę

ja ostatnio miałam, skład spoko i cena w porównaniu do innych ok. Trochę uciążliwe te dwie kapsułki, tym bardziej, ze ja oprócz tych witaminek lykam jeszcze kilka innych tabletek. Mój mąż jak widzi moją kasetkę na tabletki to się puka w głowę
Tzn w tych mama dha tez są 2 kapsułki do przyjęcia? B o w prenatal uno są dwie dha i różowa zwykła te 2 dha trzeba brać bo na pokarm później żeby się przyswajalny czy jakoś tak

A swoją drogą to przerażające jak wiele osób na tym małym skrawku internetu doświadczyło alkoholizmu bliskiej osoby.
Na fajkach piszą o zagrożeniach a na piwie i wódce nie? Powinny być tak samo naznaczone zdjęciami pijaków z podpisami odpowiednimi.

u mnie w domu tez był alkohol, chociaż mój tata jest najukochańszy na swiecie, codziennie kilka browarów musiało być. nie był nigdy agresywny ani nic złego nie robił, poza samym faktem picia i cierpienia przez to mojej mamy. Mimo wielu gróźb rozwodowych, ciągle są razem.
mój mąż też ma mały problem, może nie tyle z częstotliwością spożywania, co z umiarem. Jak już zacznie to nie wie, kiedy powiedzieć stop. Często kiedyś się przez to kłóciliśmy, teraz trochę zbastował ale idealny nie jest.
Myślę, że coś w tym jest, że podświadomie wybieramy sobie partnerów pod jakiś tam wzorzec, na który napatrzymy się w domu.
Bardzo smutny temat i przeraża mnie to, co się aktualnie dzieje na świecie.

reklama
Ja po glukozie. :))) Nie było tak źle. Jeden raz myślałam,że zwymiotuje , ale po za tym nic , a nic :)
Tylko Helenka jak by życia dostała , kopała , całe dwie godziny :)
Pewnie po słodkim.

Mi aplikacja ostatnio pisała, że dziecko rozróżnia już smaki w sensie, że jak słodkie to z chęcią łyka ;)

Do góry