reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja.też w tym tygodniu będę zamawiać te klamoty wszystkie.

Co do imprezy to zawsze alternatywą są sandały na koturnie. Niby obcas ale ten ciężar inaczej się rozkłada.
My idziemy na koniec czerwca na osiemnastkę i sandały na koturnie czekają.
Słomkowy obcas i dwa paseczki błękitne. Lubię je bardzo.
A do tego sukienka prosta taka dresówka, obcisła za kolano ciut, z tym panelem marszczonym na brzuszku.
Za 55 zł kupiłam na allegro
Pochwal się :)
Mi zostało 80 dni.
I też pod koniec lipca czeka wesele przyjaciółki, sama nie wiem jak to będzie bo prawie 300 km jazdy i to jeszcze z poprawinami. No zobaczymy.
Świetnie wyglądasz ;)
@KINDERBUENOO88 @RooibosGirl to widzę nie tylko ja jestem totalnie nieobeznana w tematach porodu, ciąży , macierzyństwa :) ale wszystkiego się nauczymy :)

Wiesz fizyczne dręczenie czy poprostu wymeczenie przez taka osobę jest ciężkie. Ale psychicznie to jest straszna masakra dla ofiary/ ofiar. Ja pamietam do tej pory jak się dzieci ze mnie śmiały ze pijanego ojca z ławki z rynku sprowadzalam. Jak nie mogłam wyjść z dziećmi bo musiałam się młodsza siostra zająć bo matka spała pijana i do tej pory nie wiem jakim cudem nie zainteresowała się nami opieka. Może dlatego ze mimo wszystko byliśmy czyści , nikt głodny nie chodził , i kiedy trzeba było to do szkoły czy lekarza dali rady się ogarnac i przejść. Dobrze ze Twoje dzieci maja Ciebie ,choć jedna osobę która jest odpowiedzialna i dla której są najważniejsze.
Moi synowie może nie jesteśmy finansowo jakoś przeciętni raczej biedniejsi niż bogatsi ale sprzedam siebie by ich nakarmić i ubrać jak będzie trzeba.
Oni i tak już zbyt wiele widzieli a teraz jeszcze dużo rozumieją. Zresztą ja nigdy nie chroniłam S. i mówię wprost o jego pijanstwie...

Ze on się kiepsko czuje ? No ku.. a A co Ty masz powiedzieć ?
Weź zalamka. Bede szla do lombardu zestawiać laptopa co mnie dołuje żeby kupić dzieciom coś ma obiad... sama nie jadłam śniadania bo chleba tylko dla nich starczyło a ten wyluzowany... Ja o 2 w nocy poszłam spać i co chwila pobudka i sny durne i ból głowy rano a on...

reklama
Do góry