reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

A ja padam intensywny dzień, ale bardzo fajny, mały koleżanki słodki ma dwa tygodnie.......Dowiedziałam się się czego mogę spodziewać się w szpitalu bo będę rodzic w tym samym..... Ostatni dzień promocji w smyku więc skorzystałam...... Miłego wieczoru ja ode spać no ledwo żyje

Załączniki

• DSC_1900.JPG
    DSC_1900.JPG
    1,6 MB · Wyświetleń: 113
reklama
A ja padam intensywny dzień, ale bardzo fajny, mały koleżanki słodki ma dwa tygodnie.......Dowiedziałam się się czego mogę spodziewać się w szpitalu bo będę rodzic w tym samym..... Ostatni dzień promocji w smyku więc skorzystałam...... Miłego wieczoru ja ode spać no ledwo żyje
Śliczne.

Dziewuszki, jakby któraś chciała zamawiać coś z motherhood.pl to jak wpiszecie kod WARSZTATY to jest -20%, odkopałam dzisiaj ulotki z poprzednich warsztatów. Dalej te ceny są niemałe, ale jakby co ;)

Fajne, ja tych turkusowych pajacy nie widzialam jakos. Kupilam pilkarskie ;)

To ja nie mam odpałów raczej.
Owszem, czasem mam kiepski dzień i przeszkadza mi moje rosnące wszystko i jestem zdołowana tymi zmianami (na gorsze są zdecydowanie) albo bardziej płczliwa jestem. Ale hormony nie odwalają mi tak, że płacze na reklamie albo wściekam się o nie takie jedzenie :blink:
I chwała. I oby jeszcze mnie nie dopadło hehehe.
Ale przy poprzednich też tak nie miałam.więc chyba zachowam jako taką poczytalność

To ja nie mam odpałów raczej.
Owszem, czasem mam kiepski dzień i przeszkadza mi moje rosnące wszystko i jestem zdołowana tymi zmianami (na gorsze są zdecydowanie) albo bardziej płczliwa jestem. Ale hormony nie odwalają mi tak, że płacze na reklamie albo wściekam się o nie takie jedzenie :blink:
I chwała. I oby jeszcze mnie nie dopadło hehehe.
Ale przy poprzednich też tak nie miałam.więc chyba zachowam jako taką poczytalność
O, to ja mam podobnie :) żadnych specjalnych odpałów, ale za to jestem bardziej płaczliwa, bardziej nerwowa, bardziej kłótliwa itd. Ogólnie wszystko się zintensyfikowalo.
No i kompleksy zaczynają mnie zjadać... Już parę razy usłyszalam, że promienieję i ciąża mi służy, ale ja naprawdę nie czuję się teraz najlepiej we własnej skórze.

Witam i ja z rana. No ceny w smyku fajne były. A z ubranek już raczej mam, więc wzięłam kilka pajacy już większych do spania. Ale 3 pajace za 40zl to hit jak dla mnie. A jakościowo naprawdę były zadowalające 7 lat temu. I będą częściowo teraz na córeczkę.

Mój synek piątek świątek i niedziela robi nam pobudkę o nieludzkiej porze.. więc wakacje niewiele zmieniają. Póki co wysyłamy go do dużego pokoju na bajkę bo najbardziej oddalony od sypialni aby głowę do poduszki jeszcze przytulić..

Wczoraj odebraliśmy półki do szafy w Castorama. Z jednej "wiszącej" części szafy w sypialni robimy półki na rzeczy Klaudi. Tak że od poniedziałku będę mogła już przygotowywać kącik z ubranka i i reszta.
Napisałam Klaudia ale u nas nie ma zgodności co do imienia. Ja chcę Klaudia i nawet synek już Klaudusia mówi, ale mąż nie chce i szuka swojego imienia:D

Ostatnia edycja:
O, to ja mam podobnie :) żadnych specjalnych odpałów, ale za to jestem bardziej płaczliwa, bardziej nerwowa, bardziej kłótliwa itd. Ogólnie wszystko się zintensyfikowalo.
No i kompleksy zaczynają mnie zjadać... Już parę razy usłyszalam, że promienieję i ciąża mi służy, ale ja naprawdę nie czuję się teraz najlepiej we własnej skórze.

O to dokładnie tak jak Ja!. I myślę że w moim przypadku najbardziej przeszkadzają dodatkowe kilogramy.. jeszcze słyszę, że córeczka a tak ładnie wygląda? Nie czuje się ładnie. A co do nerwowości to ja przeciwnie, staram się uspokoić i nawet rzadziej niż normalnie wybucham. Gdyby nie te kg to mogłabym powiedzieć że to jeden z najfajniejszych okresów w moim życiu.

Mam jeszcze pytanie, kto ma łożysko z przodu? Bo w poprzedniej ciazy miałam z tylu i trochę inaczej wszystko czułam. Teraz mam centralnie z przodu i czuje dziecko po bokach brzucha.. też tak macie?

reklama
O to dokładnie tak jak Ja!. I myślę że w moim przypadku najbardziej przeszkadzają dodatkowe kilogramy.. jeszcze słyszę, że córeczka a tak ładnie wygląda? Nie czuje się ładnie. A co do nerwowości to ja przeciwnie, staram się uspokoić i nawet rzadziej niż normalnie wybucham. Gdyby nie te kg to mogłabym powiedzieć że to jeden z najfajniejszych okresów w moim życiu.

Mam jeszcze pytanie, kto ma łożysko z przodu? Bo w poprzedniej ciazy miałam z tylu i trochę inaczej wszystko czułam. Teraz mam centralnie z przodu i czuje dziecko po bokach brzucha.. też tak macie?
Ja tez mam z przodu a poprzednio z tylu. Mocniej czuje po bokach i na samej gorze pod biustem a na srodku troche slabiej i nie widac dokladnie czym kopie :)

Do góry