18grudzien
Fanka BB :)
Tak 1000zl przez rok ja też dostanęHmm A jak nie pracowałam przed ciążą to należy się to Kosiniakowe ? Czy jakoś tak też się nie orientuję w temacie .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak 1000zl przez rok ja też dostanęHmm A jak nie pracowałam przed ciążą to należy się to Kosiniakowe ? Czy jakoś tak też się nie orientuję w temacie .
He he , dla chłopa 3 miesiące sam na sam z synami to byłaby kara życiaA jak się wpienie to poloze sie do szpitala na te 3 msc i niech sam ogarnia.... chyba by się kopytem przeżegnał....
A jak się wpienie to poloze sie do szpitala na te 3 msc i niech sam ogarnia.... chyba by się kopytem przeżegnał....
Nie poradził by sobie. Zarośli by brudem. ( on kiedyś ubrudzonych synów do szkoły posłał a ja telefon dostałam że dzieci zaniedbane) noszszsz k....! Obiadów by nie jedli chyba że na mieście kebsy... generalnie armagedon.He he , dla chłopa 3 miesiące sam na sam z synami to byłaby kara życia
A chciałabym zobaczyć jak on sobie radzi z synami , całym mieszkaniem, obiadkami
Ja wyspana i póki co "niekupcząca" więc tyle o ile za robotę sie biore tylko u mnie to na siedząco wszystko...Ja ogarnialam z młoda ( ta z wirusem ) i w sumie teraz się obijamy. Po obiedzie to myśle o jakiejs drzemce
Ja wyspana i póki co "niekupcząca" więc tyle o ile za robotę sie biore tylko u mnie to na siedząco wszystko...
No dokładnie a wczoraj go przetargalam to dziś przerąbaneJa tez dużo tak robię bo inaczej bober mi życ nie daje jak dłużej postoje.
No dokładnie a wczoraj go przetargalam to dziś przerąbane
Rożek świetny , skąd ?A ja się chwale moimi zakupami. Bo w końcu jest mój kokon i rożek
Zdjęcie bez i z modelem
Zobacz załącznik 867323
Zobacz załącznik 867324