reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja wczoraj polazilam dość dużo , wieczór miałam dola i wyłam pół nocy , w dodatku zaczął mi się kaszel i dziś to tak łażę jak stara babcia , wręcz balkonik by się przydał ... dobrze ze mam kogo wykorzystać :) za chwile se zrobię domowa aptekę :)
Czemu wylas? Ja nabralam sobie film Przeczucie z Sandra Bullock i wczoraj rano oglądalam i też się poryczalam te hormony mnie wykoncza dosłownie

A jest opcja dopisku do kuriera ? Napisz następnym razem : to dla ciężarnej, spiesz się bo Cię myszy zjedzą [emoji23]
Ha ha dobre w mieście w którym będę rodzic, mam lekarza i w ogóle tam jeżdżę są dwa sklepy Smyk ale nie baba w ciąży się uparla i zamawiam przez neta a teraz jajko znoszę kiedy paczka dojdzie i weź tu zrozum kobietę

reklama
Czemu wylas? Ja nabralam sobie film Przeczucie z Sandra Bullock i wczoraj rano oglądalam i też się poryczalam te hormony mnie wykoncza dosłownie

A z bezradności. Ja z młoda chore. Starsza po 1,5 mca ozdrowiała , dziś miała wyjazd pokomunijny z rodzicem. Ja ledwie łażę , mąż w delegacji , młodej nie ma komu podrzucić. No i się nazbierało , a dziecku zależało na wyjeździe i tak jakoś mi się kiepsko zrobiło. No ale końcowo przybył tatuś z delegacji i pojechał na wycieczkę a my z młoda się podleczamy. Ostatnio mam tak coraz częściej. Zawsze byłam mega samodzielna a teraz nie zawsze się da i to mnie boli, i to ze nagle wszyscy się odwrócili ode mnie bo jak jestem w ciąży to już nie pomogę /nie posprzatam /nie obwioze tu i tam / nie wypije winka/ i tysiąc innych. I siedzę większość sama w domu z tymi smarkajacymi młodymi a ja bez kontaktu z ludźmi zdycham poprostu choć ostatnio mam dość coraz częściej.

Do góry