reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja wczoraj polazilam dość dużo , wieczór miałam dola i wyłam pół nocy , w dodatku zaczął mi się kaszel i dziś to tak łażę jak stara babcia , wręcz balkonik by się przydał ... dobrze ze mam kogo wykorzystać :) za chwile se zrobię domowa aptekę :)
Czemu wylas? Ja nabralam sobie film Przeczucie z Sandra Bullock i wczoraj rano oglądalam i też się poryczalam te hormony mnie wykoncza dosłownie

A jest opcja dopisku do kuriera ? Napisz następnym razem : to dla ciężarnej, spiesz się bo Cię myszy zjedzą [emoji23]
Ha ha dobre w mieście w którym będę rodzic, mam lekarza i w ogóle tam jeżdżę są dwa sklepy Smyk ale nie baba w ciąży się uparla i zamawiam przez neta a teraz jajko znoszę kiedy paczka dojdzie i weź tu zrozum kobietę

reklama
Czemu wylas? Ja nabralam sobie film Przeczucie z Sandra Bullock i wczoraj rano oglądalam i też się poryczalam te hormony mnie wykoncza dosłownie

A z bezradności. Ja z młoda chore. Starsza po 1,5 mca ozdrowiała , dziś miała wyjazd pokomunijny z rodzicem. Ja ledwie łażę , mąż w delegacji , młodej nie ma komu podrzucić. No i się nazbierało , a dziecku zależało na wyjeździe i tak jakoś mi się kiepsko zrobiło. No ale końcowo przybył tatuś z delegacji i pojechał na wycieczkę a my z młoda się podleczamy. Ostatnio mam tak coraz częściej. Zawsze byłam mega samodzielna a teraz nie zawsze się da i to mnie boli, i to ze nagle wszyscy się odwrócili ode mnie bo jak jestem w ciąży to już nie pomogę /nie posprzatam /nie obwioze tu i tam / nie wypije winka/ i tysiąc innych. I siedzę większość sama w domu z tymi smarkajacymi młodymi a ja bez kontaktu z ludźmi zdycham poprostu choć ostatnio mam dość coraz częściej.

Do góry