D
Deleted member 178444
Gość
Do kąpieli na początek wodę, olej z pestek malin, moje mleko. W razie kupastrofy szare mydłoGoj może w jakiejś Castorama poczytaj czy to się będzie trzymać. Mikołaj od początku będzie miał łóżeczko z chłopakami?
Starania w pełni się z Tobą zgadzam odnośnie krwi pępowinowej. To krew dziecka i należy mu się tu i teraz w sensie porodu. Będę po 15 lipca widziała się z położna i zapytam czy w Zofii jest taka możliwość aby nie odcinać od razu.
Piękny naszym brzuszek.. normalnie hotel 5* powiedz Miloszkowi że lepiej to nie będzie, niech siedzi tam ile trzeba.
Rooibosgirl mąż będzie przy porodzie? Ja akurat się cieszyłam że mój to wszystko usłyszał na szkole rodzenia. Nie ma tam nic miłego, ale mówią jak jest i dobrze żeby tatuś dziecka wiedział co jego omija, ale my musimy znieść. Pot, krew i łzy.. cały poród.
Mój od początku chciał przy tym być, ale zastrzegł sobie, że od strony głowy.. i tak było. Ale nie sposób nie widzieć jak np położna pokazywała mi że całe łożysko, czy jak przeciął pepowinę.
Może to nie temat do kawy, czy piwa ale dobrze to poruszyć.
Ja wczoraj miałam wieczór z synkiem w kolorado (urodziny kolegi) wróciliśmy późno i dziś pospał do 8. Nie poszedł do szkoły bo na 11 mamy dentyste, potem urodziny teściowej i piknik w szkole po 17.
Dobrze że pogoda łaskawa.
Już 2 pralki dla małej uprane uprasowane. Niestety w pudełkach narazie. W sobotę jedziemy do Castorama dokupić półki do szafy i z jednej połówki z wieszakami robimy półki dla córeczki.
W sumie z rzeczy wyprawkowych to zostały mi pojedyncze rzeczy typu łóżeczko z materacem, staniki do karmienia i rzeczy apteczne typu waciki i gaziki. Nie mam pomysłu w czym kąpać małe na początku?
Z synkiem używałam emilientow.. co kupujecie na początek do kąpieli?