KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
A ja chętnie wyprowadziłabym się stąd....
A dokąd ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja chętnie wyprowadziłabym się stąd....
Piękny materiał śpiworka...
Ja mam "problem"
Planuję ten mini remont pokoju chłopców. Nie chce mi się zrywać tapet bo mam trzesiawke na samą myśl. Ale te są i pomalowane i upierdzielone i z naklejkami i zastanawiam się czy je zagruntować dać podkład malarski i np. nakleić nowe lub pomalować... może by to nie odpadło od ściany? To raz. Dwa że każdy syn ma inne hobby i nie wiem jak to połączyć kolorystycznie i tematycznie... wszyscy trzej będą w jednym pokoju i te tematy głównie jako dodayek przy łóżkach ew. biurkach... Zaczynam mieć depresję normalnie. Gdyby każdy miał osobne pomieszczenie to Kacper miałby pok. piłkarza. Bartek koty lub sport a Mikołaj póki co Mickey Mouse.... a tak weź to ogarnij...
Dostałam katalog mebli szkolnych.. w miarę ceny a mega praktyczne te meble i myślę czy by nie kupić zamiast tych co mają...
Piaseczno. Otwock. Józefosław... gdzieś do małego miasta lub miescinki.... i na uboczu najlepiej...A dokąd ?
Ja mam blisko szkołę bo pewnie ze 400-500 metrów więc wózkiem spoko opękam.Ja nie będę z wózkiem tachać się 4x dziennie po młodych do szkoły stąd pomysł chusty
No z odcietej, ale przedwcześnie
Piaseczno. Otwock. Józefosław... gdzieś do małego miasta lub miescinki.... i na uboczu najlepiej...
Po1. Tapetę chcę uniwersalną. Szarą lub czarno-białe pasy w pionie. Ja najbardziej chciałabym pomalować. Ale u mnie jest to związane z 1.zerwaniem tapet. 2. goldbaum. 3. wyrównanie ścian (nie mam tej maszyny do odkurzacza więc pylica na 3 miesiące) i gruntowanie i dopiero farba. Kupa roboty...Napewno musisz wyrównać powierzchnie czyli odkleić te naklejki żeby potem na nowej nie było nierówności. Ale powiem Ci ze zawsze się u nas odklejalo poprzednia. Ja miałam ostatnio wkurzenie to u młodej na taka ściankę z paneli tapetę na taśmie dwustronnej kleiłam a jak mi brakło to zszywaczem tapicerskim. Wyglada ok podobno są farby do tapet tylko nie każda da się malować ale napewno musisz odtłuścić wcześniej. A co do tego co lubią to wiesz , rok dwa może im się zmienić. Polecam obrazki plakaty itd. Ruchome elementy żebyś za rok nie słyszała : mama to wiocha jest weź mi zmień tapete ...
Ponoć nie jest dobrze używać "zapobiegawczo" emolientów jeśli nie ma wskazań typowychNie mam pomysłu w czym kąpać małe na początku?
Z synkiem używałam emilientow.. co kupujecie na początek do kąpieli?
Ponoć nie jest dobrze używać "zapobiegawczo" emolientów jeśli nie ma wskazań kupić.temu
Ja kupię tylko mydełko bambino na początek. I dosłownie minimalnie tylko będę używać.
Plus krem na pupe i oliwke w razie ciemieniuchy.
A jeśli będzie miała wymagającą skórę to wtedy kupię coś bardziej nakierowanego na jej potrzeby