RooibosGirl
Fanka BB :)
Tak się martwilam, że nie znajdę dobrego termometru, a już podrzuciłyście kilka fajnych modeli do sprawdzenia i mam w czym wybierać. Uff.Mój termometr. Od 7 lat nas nie zawiodl, raz zmieniane baterie. Dodam że piszczy przy pomiarze. Jak synek był mały używałam też termometru w smoczku- wygodne to było.
Hehe, to tak jak u nas. Ja od razu czulam, że to będzie dziewczynka, a lekarz nagle stwierdził, że wszystko wskazuje na chłopca. Ja lekko zawiedziona, mój S. przeszczęśliwy. Długo się przestawiałam. S. już w myślach wizualizował jak razem z synem majsterkują w warsztacie. A tu nagle informacja, że to jednak dziewczynka. S. przez chwilkę był smutny, ale szybko mu przeszło. Za to ja od razu zaczęłam cieszyć się jak gwizdek.Czekamy na Córeczkę chociaż na pierwszym prenatalnym lekarz powiedział że chłopczyk. Na połowkowym okazało się że jednak dziewczynka. Śmiać mi się chciało z mojego męża, bo marzył o synku, ale szybko się przestawił i zakochał w naszej dziewczynce
Chwałam się, bo cały czas nie wierzę, że już niedługo będzie z nami Kruszynka, o którą tak długo się staraliśmy..
Też sporo czekaliśmy i tez tak naprawdę to nie wierzymy w to, że mała już niedługo będzie z nami i zacznie wywracać nasze życie do góry nogami.
Prawda? Też mnie to zaciekawiło ;]Ooo w smoczku to niezła myśl, nie słyszałam o takim...