reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Jak opiekowałam się dzieckiem jako opiekunka jego rodzice mieli a młody na oko temp. oni że nie bo termometr mają taki za...sty za 300zł i pokazuje 36. To im udowodniłam przynosząc moj że dzieciak ma temp. ale się wkurzyli.
Ja nie ufam tym termometrom. W domu mam 3 w razie co... żeby szybko w miarę ale jeden jest rteciowy bo nigdy mnie nie zawiódł

Rtęciowy i elektryczny mamy tzw nasze. Wiec w razie wątpliwości będziemy tymi próbować mierzyć.

reklama
Dziewczyny jaki ja mam cellulit na brzuchu, tzn pod biustem do momentu powiększonego brzucha... tak mi się zdawało ale się nie przyglądałam, smaruje na rozstępy a tu chyba czymś mocniejszym muszę :(

Rtęciowy i elektryczny mamy tzw nasze. Wiec w razie wątpliwości będziemy tymi próbować mierzyć.
No i git. Te zasrańce elektroniczne uwielbiają się psuć w najmniej odpowiednich momentach. Mój stary już ze 3x po nocy po termometry latał jak młodzi byli mali. Teraz to już na oko wiem ile który może mieć temp. ale i tak mam trzy termometry w podoredziu. Ale ja jestem matką nadwrażliwą...

Hej :) od dawna Was podczytuje, ale dopiero dziś postanowiłam się zarejestrować. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie, fajna tu atmosfera :) termin mam na 14 września, to nasza pierwsza, długo wystarana ciąża. Mam nadzieję że we wrześniu wszystkie będziemy szczęśliwymi mamami :)

Co do acardu ja biorę, następna wizytę mam 26 czerwca to zapytam co dalej.
Witaj. :)

Hej :) od dawna Was podczytuje, ale dopiero dziś postanowiłam się zarejestrować. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie, fajna tu atmosfera :) termin mam na 14 września, to nasza pierwsza, długo wystarana ciąża. Mam nadzieję że we wrześniu wszystkie będziemy szczęśliwymi mamami :)

Hej!! Długo się chowalas :p

Na kogo czekasz? Chłopiec/dziewczynka? Ja termin prawie identycznie - 13 września ;)

Cześć. Ja mam termin na 9wrzesnia i będzie dziewczynka.

Witamy Cię serdecznie u Nas [emoji5]

Że też przez tyle czasu nie korciło Cię by napisać :p Witamy Witamy :)

Hej dziewczyny [emoji4]
Odwiedzam powiedzieć że fajna promocja w Rossmanie na pampersy 1 i 2 także się oplaca, wczoraj właśnie po małych zakupach, zaczynam kompletować wyprawkę i szykować koncik dla małej [emoji4]

reklama
20180608_133612.jpg

Załączniki

• 20180608_133612.jpg
    20180608_133612.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 320
Do góry