reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Raczej bujał i. boje się że wyrzuci przewróci

Ja nie mam psiaka to bać się nie muszę . Ta akurat to głównie dlatego ze nam pasuje do domu ( drewniany jakby góralski ) , i ze zawsze nam się marzyła kołyska . W salonie się przyda, nie będę się martwić ze mi młoda na dzieciaku usiądzie :) a do sypialni już coś bardziej praktycznego szukam

reklama
Super niespodzianka :) też mi się marzy wyjazd , tylko my do morza mamy 500 km. :(
Ja tez zazdroszczę wyjazdu. Miałam taki plan na początku ciąży, ze pojedziemy, ale z moimi przejściami i nakazem maksymalnego oszczędzania się chyba odpuszczę. Dzisiaj mój facet pojechał do dziadków, a ja sama zostalam w domu :(. Jutro i pojutrze mam omówione koleżanki, ale i tak mi smutno, ze nie pojechałam. Jednak to 3h jazdy i wolałam nie ryzykować. Zgodnie z zaleceniami lekarki staram się chuchać i dmuchać. Dla mnie ta ciąża to cud wiec nie podejmuje ryzyka.
Kolo Gostynina jest przecudne jezioro Białe- byliśmy tam w ubiegłym roku i jak nie będzie opcji na morze to pojedziemy tam, bo blisko, standard dobry, a woda czyściusieńka i pachnąca. Tak sobie imaginuje jak pływam w jeziorze z dzidziolem w brzuchu :).
Witaj Agata! Milej zabawy na forum. Nie Ty jedna długo naczekałaś się na Maleństwo :) ja tez czasami uwierzyć nie mogę, ze to się dzieje naprawdę :). Chociaż jak mój Synal czasami mnie kopnie lub się wypnie to wiem, ze jest tam na pewno i ze rośnie w sile ;).

Ostatnia edycja:
Melduje sie ze szpitala, porobili usg, badania krwi i moczu, teraz mialam badanie glukometrem godzine po posilku i cukier wyszedl 124, piguly mowia ze super. Mam nadzieje , ze wyjdzie na to ze mnie tylko nastraszyli i szybko wypuszcza do domu ☺️

20180608_155615.jpg

Załączniki

• 20180608_155615.jpg
    20180608_155615.jpg
    937,7 KB · Wyświetleń: 287
reklama
Do góry