Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny [emoji4]
Odwiedzam powiedzieć że fajna promocja w Rossmanie na pampersy 1 i 2 także się oplaca, wczoraj właśnie po małych zakupach, zaczynam kompletować wyprawkę i szykować koncik dla małej [emoji4]
Poka pokaKupiłam dziś rożek w peppco za 20zl. Bardzo ładny.
Też na niego chwilę patrzyłam, bo nie dość że ładny to jeszcze na początku może służyć za małe łóżeczko, ale ostatecznie wybór padł na Ingenuity Bright Stars Podoba mi się to, że to się samo buja.Czytałam o nim wiele dobrego i zamierzam kupić właśnie ten
Mój termometr. Od 7 lat nas nie zawiodl, raz zmieniane baterie. Dodam że piszczy przy pomiarze. Jak synek był mały używałam też termometru w smoczku- wygodne to było.
A ja ostatnio kupiłam w biedrze[emoji4]Zobacz załącznik 865145
Plus kod SMIKI10 i termometr wychodzi za 54zl
Wydaje mi się, że fajna promocja- ja sobie zamówiłam
Dobrze ,że jesteś [emoji5]Czekamy na Córeczkę chociaż na pierwszym prenatalnym lekarz powiedział że chłopczyk. Na połowkowym okazało się że jednak dziewczynka. Śmiać mi się chciało z mojego męża, bo marzył o synku, ale szybko się przestawił i zakochał w naszej dziewczynce
Chwałam się, bo cały czas nie wierzę, że już niedługo będzie z nami Kruszynka, o którą tak długo się staraliśmy..
Jeśli masz chwilkę to chętnie bym się dowiedziała czy wskazuje chociaż podobny wynikJa na razie mierzyłam sobie - wynik prawdopodobny, jak chcesz mogę sprawdzić czy wynik się pokrywa na rtęciowym (mam) ale rtęciowym mierzy się pod pachą a nie na czole więc różnica dwóch kresek i tak pewnie wyjdzie. Ja poprosiłam mojego faceta, żeby kupił najlepszy i ten wybrał. Mi się podoba.
Mam też elektroniczny pod pachę kupiony w aptece i jest bez sensu - pokazuje totalne bzdury - chętnie bym go wyrzuciła, bo jest do niczego.