reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mój termometr. Od 7 lat nas nie zawiodl, raz zmieniane baterie. Dodam że piszczy przy pomiarze. Jak synek był mały używałam też termometru w smoczku- wygodne to było.

reklama
Zobacz załącznik 865145

Plus kod SMIKI10 i termometr wychodzi za 54zl ;)

Wydaje mi się, że fajna promocja- ja sobie zamówiłam ;)
A ja ostatnio kupiłam w biedrze[emoji4]
1528461902931.jpg

Załączniki

• 1528461902931.jpg
    1528461902931.jpg
    866,7 KB · Wyświetleń: 306
Czekamy na Córeczkę :) chociaż na pierwszym prenatalnym lekarz powiedział że chłopczyk. Na połowkowym okazało się że jednak dziewczynka. Śmiać mi się chciało z mojego męża, bo marzył o synku, ale szybko się przestawił i zakochał w naszej dziewczynce :)

Chwałam się, bo cały czas nie wierzę, że już niedługo będzie z nami Kruszynka, o którą tak długo się staraliśmy..
Dobrze ,że jesteś :)[emoji5]

Ja mam zwykły elektroniczny.
Jeszcze się nie popsuł nigdy. I sprawdzam zzawsze w dwóch miejscach temperaturę, np pod pachą i w pachwinie przy nodze, albo w zagłębieniu przy szyi jak śpi na boku.
W każdym razie w takim miejscu gdzie skóra styka się ze skórą i nie jest wychłodzone.
Wtedy wiem że jest pomiar ok.

reklama
Ja na razie mierzyłam sobie - wynik prawdopodobny, jak chcesz mogę sprawdzić czy wynik się pokrywa na rtęciowym (mam:)) ale rtęciowym mierzy się pod pachą a nie na czole więc różnica dwóch kresek i tak pewnie wyjdzie. Ja poprosiłam mojego faceta, żeby kupił najlepszy i ten wybrał. Mi się podoba.
Mam też elektroniczny pod pachę kupiony w aptece i jest bez sensu - pokazuje totalne bzdury - chętnie bym go wyrzuciła, bo jest do niczego.
Jeśli masz chwilkę to chętnie bym się dowiedziała czy wskazuje chociaż podobny wynik :)

Do góry