reklama
Chloe.Chloe
Fanka BB :)
sprawdziłam: rtęciowy pod pachą po ok. 5 min (na więcej nie mam cierpliwości): 36,5-36,6 st.C (pomiędzy)Jeśli masz chwilkę to chętnie bym się dowiedziała czy wskazuje chociaż podobny wynik
mirolife: czoło: 36,7 st.C- I pomiar; 36,6 st.C - II pomiar; temp. otoczenia 23,7 st.C (mam dość chłodno w domu), temperatura płatków kukurydzianych (płyn) z mlekiem z lodówki (płatki i miska z szafki ) - 15,5 st. C. Wszystko wielce prawdopodobne
kasiaczek89pl
E to fajnie.. I gotować nie musisz
Jak ja pomyśle jakie jedzenie w szpitalu co byłam dają to masakra ... kurde ja tam po porodzie z głodu umrę, chyba mi maz będzie dowoził bo oszaleje ... jak rodziłam tamte w innym to mieli catering z restauracji obok nawet spoko to jedzenie. A tu Jak to samo dają na porodówce co na patologii to się zagłodze [emoji23]
Mama7
Jaki fajny słodki. Lubię sówki. Ja miałam z kokosem taki usztywniany i wiązany. Ale tak myśle czy teraz nie wyluzuje i nie kupię zwykłego
Ja poprzednim razem używałam naprawdę krótko. Oddałam niestety. Zresztą miałam wtedy cały komplet z łóżeczkiem, pościelą, zasłonami, łóżkiem itp.. więc oddałam w komplecie. Teraz nie widziałam sensu przepłacać. Nawet w necie nie widziałam takiej ceny i podobał mi się.
Angelika89
ja też w zeszłym roku byłam nad jeziorem Białym i też polecam super miejsce i na weekend w tym roku na bank się wybierzemy, bardzo ciepła woda dla dzieciaków i mój syn to nie chce właśnie słyszeć już o żadnym morzu ani niczym tylko tam by jechał. a byliśmy w Okunince dokładnieJa tez zazdroszcze wyjazdu. Mialam taki plan na poczatku ciazy, ze pojedziemy, ale z moimi przejsciami i nakazem maksymalnego oszczedzania sie chyba odpuszcze. Dzisiaj moja facet pojechal do dziadkow, a ja sama zostalam w domu . Jutro i pojutrze mam umowione kolezanki, ale i tak mi smutno, ze nie pojechalam. Jednak to 3h jazdy i wolalam nie ryzykowac. Zgodnie z zaleceniami lekarki staram sie chuchac i dmuchac. Dla mnie ta ciaza to cud wiec nie podejmuje ryzyka.
Kolo Gostynina jest przecudne jezioro Biale- bylismy tam w ubieglym roku i jak nie bedzie opcji na morze to pojedziemy tam, bo blisko, standard dobry, a woda czysciusienka i pachnaca. Tak sobie imaginuje jak plywam w jeziorze z dzidziolem w brzuchu .
Witaj Agata! Milej zabawy na forum. Nie Ty jedna dlugo naczekalas sie na Malenstwo ja tez czasami uwierzyc nie moge, ze to sie dzieje naprawde . Chociaz jak moj Synal czasami mnie kopnie lub sie wypnie to wiem, ze jest tam na pewno i ze rosnie w siłe .
Mama7
ja też w zeszłym roku byłam nad jeziorem Białym i też polecam super miejsce i na weekend w tym roku na bank się wybierzemy, bardzo ciepła woda dla dzieciaków i mój syn to nie chce właśnie słyszeć już o żadnym morzu ani niczym tylko tam by jechał. a byliśmy w Okunince dokładnie
Też się zastanawiałam ale to ponad 200km, wolałabym już nad morze to niewiele więcej. W Okunince mam polecony nocleg jeśli ktoś chce. Domki
Mama7
No i mam wyniki z krzywej 72/115/157 więc lipa :/ lekarz dop. 19.06, co mogę zrobić już teraz? Słodycze odstawić i owoce po 16, jak pisała @seremida ? I pełnoziarniste wszystko? Muszę poczytać sobie...
Podstawą to częste posiłki 2-3 godz i do każdego talerz warzyw.. mi nie wyszla, ale sie mega przygotowywalam.
reklama