Ewarut
Fanka BB :)
UU to nie dobrzeCo kilka dni mi się to powtarza, więc chyba tak. W 1 ciąży tego noe miałam
A Ty juz jesteś na L4 ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
UU to nie dobrzeCo kilka dni mi się to powtarza, więc chyba tak. W 1 ciąży tego noe miałam
NieUU to nie dobrze
A Ty juz jesteś na L4 ?
uuuu to bardzo źle
Ech też tak myślę. Muszę wytrzymac do 7.02 wtedy poskarże sie ginowi i wezme L-4uuuu to bardzo źle
Witaj w tym nie pomogę bo w żadnej ciąży nie doskwierało mi to ...Witam Panie o poranku choć za oknem ciemno. Jakie śniadania macie dziś? Ja o kaszce mannej i kawusia - dziś daje jej jeszcze szanse Ja dziś po pracy chcę jechać po buty płaskie bo w pracy mam szpilki i te dwa dni masakra od wczoraj jeszcze mnie bolą. O właśnie tu pytanie jak radzić sobie z bólem nóg - łydki głównie. Jak zapobiegać i czy się da. Za 36 H dzień sądu ostatecznego i zobaczymy jaki będzie osąd Miłego dzionka wszystkim
Sent from my ALE-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Dziewczyny , która jest chętna do grupy zamkniętej , takiej ,w której cały świat nie będzie czytał o Naszych ciążach potrzebny wasz nick przesłany na priv do mnie lub arvena30
O ile dobrze pamiętam mamaginekolog pisała że to ściema. Fajki trzeba rzucić asap!Dziewczyny pomóżcie rzuciłam papierosy jak dowiedziałam się że jestem w ciąży swojego ginekologa nie pytałam ale teraz gdzieś trafiłam na forum i kobiety piszą że nie można rzucać z dnia na dzień myślicie że to prawda ?
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom