reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Niestety jeszcze nie wysłał na usg. Mam nadzieję że może w następnym tyg:-)a niestety tu gdzie chodzę to nie ma tego sprzętu... A to dopiero 6 tydzień to pewnie jeszcze nic by nie było widać :-\trzeba czekać :-)

reklama
Niestety jeszcze nie wysłał na usg. Mam nadzieję że może w następnym tyg:-)a niestety tu gdzie chodzę to nie ma tego sprzętu... A to dopiero 6 tydzień to pewnie jeszcze nic by nie było widać :-\trzeba czekać :-)
Mi nie założyła karty chociaż widziała pęcherzyk zaczynam się martwić

Sent from my Redmi Note 4 using Forum BabyBoom mobile app

Teraz kiedy masz wizytę? Na razie bez usg?
W poprzedniej ciąży byłam na usg w 3tyg bo wytrzymać nie mogłam [emoji23], potem już w tym do ginekologa i na. Kolejne usg 6-7tydz. Serduszko już biło [emoji7]
Teraz idę na usg jutro, na lepszy sprzęt, żeby na wizytę w piątek mieć już jakiś obraz. Stresuje się bardzo, ale jestem dobrej myśli .
Myślicie że za wcześnie na wszystko? Jest 4tydz.

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Teraz kiedy masz wizytę? Na razie bez usg?
W poprzedniej ciąży byłam na usg w 3tyg bo wytrzymać nie mogłam [emoji23], potem już w tym do ginekologa i na. Kolejne usg 6-7tydz. Serduszko już biło [emoji7]
Teraz idę na usg jutro, na lepszy sprzęt, żeby na wizytę w piątek mieć już jakiś obraz. Stresuje się bardzo, ale jestem dobrej myśli .
Myślicie że za wcześnie na wszystko? Jest 4tydz.

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez idę jutro na wizytę :) MAm nadzieję ze juz bedzie serduszko ... bedzie 6pelnych tychodni i 7poczatek

Ja byłam w poniedziałek i wyszło że równo 5 tydzień było widać pęcherzyk ale kazała mi przyjść za dwa tygodnie to wypadnie 21 stycznia początek 7 tugodnia

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry