reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
@Lena1989 To wyślij mi nr do dr Perenc na priv jak możesz :) Jeśli chodzi o dr Gruszyńską to podejrzewam, że zleca jakieś badania na 1wszej wizycie? Bo może mogłabym już jakie wyniki badań przynieść?

1515531482-437fe9c5f3eeade9-aaaaaa.jpeg

Takie zleca na początek. Wysłałam wiadomość z numerami a zdjęcie nie chcialo już się wysłać.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny pomóżcie rzuciłam papierosy jak dowiedziałam się że jestem w ciąży swojego ginekologa nie pytałam ale teraz gdzieś trafiłam na forum i kobiety piszą że nie można rzucać z dnia na dzień myślicie że to prawda ?

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi gin kazał rzucić palenie. A mojej koleżance doradził żeby tylko się ograniczyła i paliła tylko miętowe. Dodam że ten sam lekarz. Więc nie wiem sama.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

A w ogóle to na prawdę nie chce mi się wierzyć, że są lekarze zalecający coś takiego. Przecież to wykształceni ludzie!

@minxior super wiesci!!!
Nowa mame witam u nas ;)
A ja sobie leżę cały dzień brzuch mnienpobolewa ale nie mega mocno.... mysle ze to może od tego ze załatwić się do końca nie mogę ....
Dziewczyny trzymajcie kciuki zebym chociaż już ten list ze szpitala dostała z terminem .....
co do palenia to ja bym od razu przestała palić i już wiec trzymam kciuki żeby Tobie sie udało ;)

reklama
A w ogóle to na prawdę nie chce mi się wierzyć, że są lekarze zalecający coś takiego. Przecież to wykształceni ludzie!
Poważnie. Dziwne że raz mówił tak i raz tak. Na tą chwilę też uważam że powinno się rzucić od razu.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry