Super!Dziewczyny! Mam potwierdzenie- widzialam na usg - 6 tydz. 4 dzien; 149 uderzen serca/min
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super!Dziewczyny! Mam potwierdzenie- widzialam na usg - 6 tydz. 4 dzien; 149 uderzen serca/min
@Lena1989 To wyślij mi nr do dr Perenc na priv jak możesz Jeśli chodzi o dr Gruszyńską to podejrzewam, że zleca jakieś badania na 1wszej wizycie? Bo może mogłabym już jakie wyniki badań przynieść?
Mi gin kazał rzucić palenie. A mojej koleżance doradził żeby tylko się ograniczyła i paliła tylko miętowe. Dodam że ten sam lekarz. Więc nie wiem sama.Dziewczyny pomóżcie rzuciłam papierosy jak dowiedziałam się że jestem w ciąży swojego ginekologa nie pytałam ale teraz gdzieś trafiłam na forum i kobiety piszą że nie można rzucać z dnia na dzień myślicie że to prawda ?
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Bosko! Oby jak najwiecej takich wieści!Dziewczyny! Mam potwierdzenie- widzialam na usg - 6 tydz. 4 dzien; 149 uderzen serca/min
Super cieszę się razem z Tobą sama się już doczekać nie mogęDziewczyny! Mam potwierdzenie- widzialam na usg - 6 tydz. 4 dzien; 149 uderzen serca/min
Poważnie. Dziwne że raz mówił tak i raz tak. Na tą chwilę też uważam że powinno się rzucić od razu.A w ogóle to na prawdę nie chce mi się wierzyć, że są lekarze zalecający coś takiego. Przecież to wykształceni ludzie!