reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A ja znowu spać nie moge...
@minxior super wieści, na prawde cieszę sie ogromnie
@StarAnia powodzenia na wizycie no napisz czy 1 dzieciątko czy więcej ;) @JoAnnA25069 co to za dziwne przesądy z ograniczeniem palenia? Jesteś w ciąży = absolutnie nie palisz. Nie rozumiem jak lekarz może pleść bzdury o papierosach mietowych?:no:

Też mam obawy przed ciążą blizniaczą- to jest wyzwanie.
Moja znajoma jest obecnie w 3 ciąży i właśnie bliźniaczej, będzie miała w sumie 4 dzieci- po prostu szacun.

@JoAnnA250694 czeka cie 9 mcy bez papierosów + okress karmienia Piersią. Życzę Ci żebyś już do papierosów nie wróciła :-D
Oprócz czynnego palenia trzeba też unikac palenia biernego. Opieprzaj każdego kto przy tobie dymi.:-) :)

Witam dziewczyny czyli wszystkie są chętne do grupy zamkniętej.
Ja miałam dziś ciężką noc , budziłam się co chwilę śniły mi się jakieś pierdoły.

I jeszce to..
Wczoraj wieczorem wysprzatalam kuchnie (jak codzien) bo lubie robic śniadanie gdy jest czysto w kuchni, wchodze tam teraz a tam ARMAGEDON:growl:

reklama
Do góry