netka.
Fanka BB :)
Witam dziewczyny czyli wszystkie są chętne do grupy zamkniętej.
Ja miałam dziś ciężką noc , budziłam się co chwilę śniły mi się jakieś pierdoły.
Też jestem chętna.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam dziewczyny czyli wszystkie są chętne do grupy zamkniętej.
Ja miałam dziś ciężką noc , budziłam się co chwilę śniły mi się jakieś pierdoły.
Może magnezu brakuje ale to już lekarzowi musisz powiedziećWitam Panie o poranku choć za oknem ciemno. Jakie śniadania macie dziś? Ja o kaszce mannej i kawusia - dziś daje jej jeszcze szanse Ja dziś po pracy chcę jechać po buty płaskie bo w pracy mam szpilki i te dwa dni masakra od wczoraj jeszcze mnie bolą. O właśnie tu pytanie jak radzić sobie z bólem nóg - łydki głównie. Jak zapobiegać i czy się da. Za 36 H dzień sądu ostatecznego i zobaczymy jaki będzie osąd Miłego dzionka wszystkim
Sent from my ALE-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Dzień dobry!
Ja mam za 4,5 godziny wizytę i nieziemsko się stresuję
Dziewczyny , która jest chętna do grupy zamkniętej , takiej ,w której cały świat nie będzie czytał o Naszych ciążach potrzebny wasz nick przesłany na priv do mnie lub arvena30
Gratuluję [emoji16]Ah a ja wróciłam od lekarza założył kartę ciąży i wysłał na kolejne badania... No i wróciłam zjadłam śniadanie i nie minęło nawet 5 min a ja witalam się z kibelkiem:-(za tydzień we wtorek kolejna wizyta