Mama7
Fanka BB :)
fajna apkaWitam się w 3 trymestrze [emoji5]
Dzisiaj wizyta!Zobacz załącznik 864755
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fajna apkaWitam się w 3 trymestrze [emoji5]
Dzisiaj wizyta!Zobacz załącznik 864755
KupiszIle?! Ja myślałam że w 400 zł kupię taką przyczepkę!!
Dyrektor oddzialu zadecydowal, ze jednak mnie klada. Jutro mam sie stawic na 8:00, weekend w szpitalu, zawsze o tym marzylam ;p mam nadzieje, ze chociaz na cos to sie zda i cos ciekawego tam mi powiedza
Mialam 81/203/157, w moczu glukoza nieobecna.A przypomnij mi jakie miałaś wyniki? I czy we krwi i w moczu tez?
Bo ja tez dostałam skierowanie do szpitala.. tzn chyba tylko do poradni na Karową u nas. Lekarz mi powiedział, że on jako pracownik luxmedu nie prowadzi ciazy nie fizjologicznej bo to jest ciaza ryzyka. Kurczę tyle czytałam o tej cukrzycy ale nigdzi nie było ze to ciaza ryzyka.
Do tego u endokrynologa tez słabo, zwiększono mi dawkę leków bo mi te tsh znów się podniosło.
Po prostu aż mnie dziś wszystko zdołowało![]()
Mialam 81/203/157, w moczu glukoza nieobecna.
W skierowaniu musisz miec wpisane na co Cie kieruja, czy to jest poradnia czy nie, ja mam na patologie ciazy.
Tsh mam zbadac dopiero za 2 tygodnie wedlug zalecen mojego endokrynologa.
A jak u Ciebie dzieciaczek, wszystko z nim w porzadku?
Mam nadzieję że w ogóle coś w weekend Ci zrobią...Dyrektor oddzialu zadecydowal, ze jednak mnie klada. Jutro mam sie stawic na 8:00, weekend w szpitalu, zawsze o tym marzylam ;p mam nadzieje, ze chociaz na cos to sie zda i cos ciekawego tam mi powiedza
Na Karowej najlepszy szpital także spoko...A przypomnij mi jakie miałaś wyniki? I czy we krwi i w moczu tez?
Bo ja tez dostałam skierowanie do szpitala.. tzn chyba tylko do poradni na Karową u nas. Lekarz mi powiedział, że on jako pracownik luxmedu nie prowadzi ciazy nie fizjologicznej bo to jest ciaza ryzyka. Kurczę tyle czytałam o tej cukrzycy ale nigdzi nie było ze to ciaza ryzyka.
Do tego u endokrynologa tez słabo, zwiększono mi dawkę leków bo mi te tsh znów się podniosło.
Po prostu aż mnie dziś wszystko zdołowało![]()
Tak sobie myślę, że takie wynalazki typu dodatkowa rączka, za którą dziecko może trzymać, kiedy mama ma zajęte ręce to są takie rzeczy robione pod rodzica, a dziecko nie do końca chce się na to nabraćKupiszpodobnie jak z wózkiem, kupisz za 2 tyś i za 15 też. Kuzyn kupił przyczepka za 320.
A w Pani Gadżet była taka rączka "sówka" co się montowalo na wózku czy czym tam chcesz i starsze dziecko zamiast trzymać mamę za rękę trzyma się tego. Coś koło 20 zl