KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj chyba jakaś dobra aura dla ciężarnych bo ja w nocy siku tylko raz a zazwyczaj jest to około 3 i też się wyspałamPierwsza noc w tej ciąży całkowicie przespana! Nawet bez siku się obyło, tyle szczęścia
Ale rośnie! Jak w ogóle się czujesz, bo ostatnio mniej piszesz?A to mój brzuszek 26t5d[emoji307] [emoji5] Zobacz załącznik 864729
Przypomina mój wielkościąU mnie 26tyg/4d,jedni mówią że mały a inni że nie.
Hej fajnie że pytasz [emoji16] czuje się dobrze pracuje 4h dziennie [emoji106] i czytam.nasze forum codziennie ,pisać za bardzo nie mam o czym narazie bo tutaj żadnych badań nie wykonują dlatego zabardzo się nie udzielam ale bardzo uważnie obserwuje wasze wypowiedzi. Miłego dnia [emoji2]Ale rośnie! Jak w ogóle się czujesz, bo ostatnio mniej piszesz?
Fajny mały wypiety takimnie się wszyscy pytają już kiedy rozwiązanie i szok, że jeszcze tyle czasu, więc chyba też spory już brzuch mam, chociaż mi się wydaje, że stoi w miejscu ostatnio
a to mój 27+1