reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Chce się z Wami też podzielić wynikami z krzywej cukrowej z tamtej ciąży:
IMG_20180607_074245.jpg

I to jaka waga u mnie była przez tamta ciąże:
IMG_20180607_073457.jpg
Jak widać ważyłam już 66.7,a spadła mi waga do 65,1 kg. A zaczęłam od 61.5, czyli 3.6 na plusie, a po porodzie się zwazylam i miałam 58 kg.

Załączniki

• IMG_20180607_074245.jpg
    IMG_20180607_074245.jpg
    979,8 KB · Wyświetleń: 304
  • IMG_20180607_073457.jpg
    IMG_20180607_073457.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 319
reklama
Ja wam wyślę zdjęcie bebzunka jak powiesimy lustra , bo remont trwa [emoji39] a widzę póki co swoją twarz [emoji23]

Kocham zus dziewczyny ! Nie miałam przesłanego zasiłku z 27-31 marca. Zus tłumaczył mi ,że te pieniądze prześle poczta , a od 1kwietnia będę miała przelewane na konto. No i czekałam ponad 2 miesiące za zwrot z tych 5 dni. I we wtorek pojechałam do zusu , a pani mi mówi ,że przekaz był nadany przez pocztę. Pojechałam więc na poczte i pani w okienku rozkłada ręce, ona nie wie, ale na prawdę próbowała mi pomóc. Powiedziała mi takie słowa,, niech się pani nie zdziwi ,że jutro zus przeleje pani na konto te pieniadze" i co się stało ? Wczoraj przesłali mi zwrot. Zwalili wszystko na poczte... Bezczelność. Zamiast wprost powiedzieć ,że jakaś pomyłka , to oskarżyli nie winnych ludzi.
Dzięki Bogu dostałam z odsetkami , jakieś 160zl więcej [emoji39][emoji2]

Warto było czekać :D

Hej,
Ale macie fajne brzuszki ja coś nie mogę dodać zdjęcia, zaraz spróbuję raz jeszcze, może się uda.
Właśnie siedzę na glukozie, jak mi sprawdzała z palca to miałam wynik 100...wiem ze mogą być różnice ale czy to już nie za wysoko...

Przeglądam nowy numer gazety Dziecko i na stronie z najnowszymi gadżetami, które można kupić polecają torbę na zakupy, która z boku ma dodatkową rączkę, za którą dziecko może złapać, gdy my mamy zajęte ręce. Zwykła torba na zakupy za 100 zł. Kogoś pogięło :D
A ceny przyczepek rowerowych, to już w ogóle zwalają mnie z nóg, 4200 zł! Nie wiedziałam, że to takie drogie o_o

reklama
Przeglądam nowy numer gazety Dziecko i na stronie z najnowszymi gadżetami, które można kupić polecają torbę na zakupy, która z boku ma dodatkową rączkę, za którą dziecko może złapać, gdy my mamy zajęte ręce. Zwykła torba na zakupy za 100 zł. Kogoś pogięło :D
A ceny przyczepek rowerowych, to już w ogóle zwalają mnie z nóg, 4200 zł! Nie wiedziałam, że to takie drogie o_o
No drogie, drogie...słowo ciąża i niemowlęce mają taką moc że wszystko od razu zyskuje na wartości....:hmm:

Do góry