reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Chce się z Wami też podzielić wynikami z krzywej cukrowej z tamtej ciąży:
IMG_20180607_074245.jpg

I to jaka waga u mnie była przez tamta ciąże:
IMG_20180607_073457.jpg
Jak widać ważyłam już 66.7,a spadła mi waga do 65,1 kg. A zaczęłam od 61.5, czyli 3.6 na plusie, a po porodzie się zwazylam i miałam 58 kg.

Załączniki

• IMG_20180607_074245.jpg
    IMG_20180607_074245.jpg
    979,8 KB · Wyświetleń: 301
  • IMG_20180607_073457.jpg
    IMG_20180607_073457.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 315
reklama
Ja wam wyślę zdjęcie bebzunka jak powiesimy lustra , bo remont trwa [emoji39] a widzę póki co swoją twarz [emoji23]

Kocham zus dziewczyny ! Nie miałam przesłanego zasiłku z 27-31 marca. Zus tłumaczył mi ,że te pieniądze prześle poczta , a od 1kwietnia będę miała przelewane na konto. No i czekałam ponad 2 miesiące za zwrot z tych 5 dni. I we wtorek pojechałam do zusu , a pani mi mówi ,że przekaz był nadany przez pocztę. Pojechałam więc na poczte i pani w okienku rozkłada ręce, ona nie wie, ale na prawdę próbowała mi pomóc. Powiedziała mi takie słowa,, niech się pani nie zdziwi ,że jutro zus przeleje pani na konto te pieniadze" i co się stało ? Wczoraj przesłali mi zwrot. Zwalili wszystko na poczte... Bezczelność. Zamiast wprost powiedzieć ,że jakaś pomyłka , to oskarżyli nie winnych ludzi.
Dzięki Bogu dostałam z odsetkami , jakieś 160zl więcej [emoji39][emoji2]

Warto było czekać :D

Hej,
Ale macie fajne brzuszki ja coś nie mogę dodać zdjęcia, zaraz spróbuję raz jeszcze, może się uda.
Właśnie siedzę na glukozie, jak mi sprawdzała z palca to miałam wynik 100...wiem ze mogą być różnice ale czy to już nie za wysoko...

Przeglądam nowy numer gazety Dziecko i na stronie z najnowszymi gadżetami, które można kupić polecają torbę na zakupy, która z boku ma dodatkową rączkę, za którą dziecko może złapać, gdy my mamy zajęte ręce. Zwykła torba na zakupy za 100 zł. Kogoś pogięło :D
A ceny przyczepek rowerowych, to już w ogóle zwalają mnie z nóg, 4200 zł! Nie wiedziałam, że to takie drogie o_o

reklama
Przeglądam nowy numer gazety Dziecko i na stronie z najnowszymi gadżetami, które można kupić polecają torbę na zakupy, która z boku ma dodatkową rączkę, za którą dziecko może złapać, gdy my mamy zajęte ręce. Zwykła torba na zakupy za 100 zł. Kogoś pogięło :D
A ceny przyczepek rowerowych, to już w ogóle zwalają mnie z nóg, 4200 zł! Nie wiedziałam, że to takie drogie o_o
No drogie, drogie...słowo ciąża i niemowlęce mają taką moc że wszystko od razu zyskuje na wartości....:hmm:

Do góry