reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja nie mam jeszcze wyników glukozy :( na czczo z palca miałam 68.

Mam za to inne i dobrze, że nadal nie mam toksoplazmozy, bo kilka razy skusiłem się na metkę cebulową ( moja miłość ) tłumacząc sobie, że to w końcu nie jest takie surowe surowe:)

reklama
Miałam tak samo. To drastyczny spadek cukru...

A ja miałam tyle energii że postanowiłam w ramach spacery wracać z centrum na piechotę. Dla wtajemniczonych z medicower na jana Pawła naprzeciwko mirowskiej do Bemowa.. niestety w połowie drogi złapałam mega niemoc i wsiadłam w tramwaj. W domu już byłam taka głodna ze rece mi się trzęsły jak robiłam kanapkę.. wariatka że mnie!!!

Ostatnia edycja:
Wróciłam niedawno z dziećmi ponad 3godz na dworze już jesteśmy wykapani najedzeni i spać zaraz tzn oni...... A powiedzcie mi bo widzę niezle cyrki z tą glukoza czy po urodzeniu też trzeba brać insulinę? Czy tylko właśnie w ciąży jest tak że są złe wyniki??? Już się boję u siebie ale w poprzednich ciążach nie miałam

A ja miałam tyle energii że postanowiłam w ramach spacery wracać z centrum na piechotę. Dla wtajemniczonych z medicower na jana Pawła naprzeciwko mirowskiej do Bemowa.. niestety w połowie drogi złapałam mega niemoc i wsiadłam w tramwaj. W domu już byłam taka głodna ze rece mi się trzęsły jak robiłam kanapkę.. wariatka że mnie!!!

Mi te ręce tak samo!

Ja od 16 godziny do 17 30 siedzialam na placu zabaw z chlopakami. Potem wróciliśmy na chwile i poszlam z dzieciakami na spacer. Teraz wróciliśmy i nogi mi w du..p wchodzą :p

reklama
Do góry