reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

No ja się czuję tak jak widać na załączonym obrazku, także noo... bywało lepiej :D
1.jpg

No ja tez zazwyczaj tak się czuje ...

reklama
W ogóle co do glukozy to sama w sobie nie była taka zła, kilka razy piłam podwójne posłodzona herbatę to podobnie smakowało :) ale wróciłam do domu ze świzymi bułkami, dotrwałam się do lodówki jak dzika loszka, chyba zjadłam z 5 bułek w całości ([emoji33][emoji33][emoji33]) potem 1 kg czereśni i zasnęłam i spałam z 3 godziny. Teraz się obudziłam niedawno i jestem jakaś taka wypruta nie wiem co się dzieje
Miałam tak samo. To drastyczny spadek cukru...

Mam wyniki glukozy.. na czczo 81, po godzinie 203(! Norma do 140:/) i po 2h 153, tez powinno byc ponizej 140... nigdy nie mialam problemow z cukrem, a tu takie hocki klocki, wizyte u ginki mam w czwartek, ciekawe co powie :(
Czeka cie wizyta u diabetologa niestety, ale na czczo jest dobre hmm, ja mialam 93/141/126 i sie kłuję od 2och miechów

reklama
Do góry