kasiaczek89pl
Fanka BB :)
No ja się czuję tak jak widać na załączonym obrazku, także noo... bywało lepiej
No ja tez zazwyczaj tak się czuje ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja się czuję tak jak widać na załączonym obrazku, także noo... bywało lepiej
Ja to takich biorę zaraz za wariatówMoże lubi ciężarne dzieciate itd. A zreszta kurczę czy w ciąży czy nie jesteśmy kobietami i się podobamy. Tylko Sobie mało kiedy [emoji23].
Miałam tak samo. To drastyczny spadek cukru...W ogóle co do glukozy to sama w sobie nie była taka zła, kilka razy piłam podwójne posłodzona herbatę to podobnie smakowało ale wróciłam do domu ze świzymi bułkami, dotrwałam się do lodówki jak dzika loszka, chyba zjadłam z 5 bułek w całości ([emoji33][emoji33][emoji33]) potem 1 kg czereśni i zasnęłam i spałam z 3 godziny. Teraz się obudziłam niedawno i jestem jakaś taka wypruta nie wiem co się dzieje
Fajna!
Powinno być "Nie wk...wiaj mnie. Jestem w ciąży"Mój raczej nosił nie będzie , bo to twardziel się nie przyzna ze mu baba w kość daje jeszcze była damska : proszę być dla mnie miłym , jestem w ciąży.
Czeka cie wizyta u diabetologa niestety, ale na czczo jest dobre hmm, ja mialam 93/141/126 i sie kłuję od 2och miechówMam wyniki glukozy.. na czczo 81, po godzinie 203(! Norma do 140:/) i po 2h 153, tez powinno byc ponizej 140... nigdy nie mialam problemow z cukrem, a tu takie hocki klocki, wizyte u ginki mam w czwartek, ciekawe co powie
Powinno być "Nie wk...wiaj mnie. Jestem w ciąży"
Body dla dzieci mają fajne np to z : Moja mama nie potrzebuje twoich radNa zamówienie by zrobił