reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hej dziewczyny. Dawno nie pisałam. Ale staram się czytać na bieżąco. Ja wróciłam do mieszkania. Maz się spisal, wymalował mieszkanie. Dziś cały dzień sprzątałam ale jestem gdzieś w połowie pracy. Trochę się styralam i czuję kręgosłup. Mam nadzieję że szybko przejdzie.

Bardzo się cieszę z waszych wizyt. Dzieciaczki rosną jak na drożdżach.

@Maura89 ja jutro też śmigam na glukozę ;) w środę wizyta :)

Zgaga mnie męczy strasznie :(

Miłego wieczoru :*

reklama
pierwszy sukces w akcesoriach dla młodej. Jutro chłop jedzie po wanienke. Babeczka ma do oddania :D

Wiem wiem mialo nie być ale jednak brodzik za plytki chociaż chwile pouzywam :p

Ale ja nie chce żadnych szarych chmurek albo coś tam w ten deseń.
Wolę kupić ładny, dzianinowy koc w jednym kolorze np brzoskwiniowym niż dajmy na to pościel w jednorożce.
A jak patrzyłam tu i ówdzie to nawet smoczki są podzielone na te różowe lub te błękitne. A jak są białe to albo mają różowego motyla albo pirata namalowanego.
Nie mówię że nie ma uniwersalnych Ale łatwiej wybrać coś typowo pod płeć
Łatwiej i cenowo też... niestety... właśnie o tym piszę że wszystko na jedno kopyto a jak już coś fajnego to cena z kosmosu.

Hej dziewczyny. Dawno nie pisałam. Ale staram się czytać na bieżąco. Ja wróciłam do mieszkania. Maz się spisal, wymalował mieszkanie. Dziś cały dzień sprzątałam ale jestem gdzieś w połowie pracy. Trochę się styralam i czuję kręgosłup. Mam nadzieję że szybko przejdzie.

Bardzo się cieszę z waszych wizyt. Dzieciaczki rosną jak na drożdżach.

@Maura89 ja jutro też śmigam na glukozę ;) w środę wizyta :)

Zgaga mnie męczy strasznie :(

Miłego wieczoru :*
Mi odpukać po zmianie diety przeszło a było naprawdę źle bo aż wymiotowałam kwasem!

A ja będę kąpać w wannie albo zlewie ;) na samą myśl o wanienkach robi mi się słabo w ogóle chyba to biedne moje dziecko będzie bardzo pokrzywdzone jako najmłodszy syn..

Też nie chcialam wanienki a beee a feee dalej jest :p ale do zlewu nie wsadze bo mam maly. Wanne mam na piętro nizej ale nie bede gonic gora dol z dzieckiem a brodzik plytki :p te pierwsze miechy sie przemecze a jak zacznie siadac to prysznic :D też będę wyrodna madka :D

Jezu jestem chyba wyrodną matką. Miki będzie dojeżdżał po braciach rowery, donaszał ciuchy...

Ostatnio się śmiałam że z zajęć dodatkowych będzie miał do wyboru tylko karate i piłkę ;) bo stroje odziedziczy :-D

ale przypomnijmy sobie czasy jak my dojezdzalismy wszelkie zabawki ubrania bo rodzenstwie kuzynkach etc i jak fajnie bylo i jak czlowiek sie uczyl szacunku...a teraz nie masz firmowki jestes niczym. Nie masz najnowszego jestes beee...masz bluzke po kuznce ooo feee.

ale przypomnijmy sobie czasy jak my dojezdzalismy wszelkie zabawki ubrania bo rodzenstwie kuzynkach etc i jak fajnie bylo i jak czlowiek sie uczyl szacunku...a teraz nie masz firmowki jestes niczym. Nie masz najnowszego jestes beee...masz bluzke po kuznce ooo feee.
Po kuzynostwie nie miałam nic poza sukienką do komunii i do dziś mam żal do matki o to. A tak wszystko nówki bo raz jedyna córka i dwa pierwsza :D

reklama
Do góry