reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja też dziś wyprana z sił. Byłam z chłopcami na wycieczce szkolnej także ten....

A lekarza mam w środę.
Poznam.wyniki z glukozy. Dzień przed nie jadłam nic słodkiego żeby losu nie kusić
no właśnie, niby nie trzeba się ograniczać, ale jednak to co się je wpływ na wynik glukozy na czczo - zresztą zawsze o tym lekarz uprzedza.

reklama
Ja zaczekam na wizytę w środę. Dopytam lekarza o płeć.
W 13 tyg mój gin coś tam mruczał że chyba dziewczynka. Ale założyłam sie z nim że wątpię :laugh2:
W 22 tyg inna ginekolożka potwierdziła że dziewczynka. Pokazała nawet na usg
"Widzi.tu Pani takiego hamburgera? Bułka kreska bułka. No.to to jest dziewczynka"
A teraz w środę będzie równo 26 tc więc liczę że zmiany nie będzie już na tym polu :sorry2:
Jak będzie potwierdzone to zacznę kompletować wyprawkę tak bardziej na poważnie.
Bo narazie to ciuszków trochę mam i dostawkę do łóżka.
A kocyki, pościel.do wózka, smoczki etc to wszystko jest albo z różowym albo z niebieskim, albo kwiatek albo samochodzik.
Więc czekam na potwierdzenie

Ja zaczekam na wizytę w środę. Dopytam lekarza o płeć.
W 13 tyg mój gin coś tam mruczał że chyba dziewczynka. Ale założyłam sie z nim że wątpię :laugh2:
W 22 tyg inna ginekolożka potwierdziła że dziewczynka. Pokazała nawet na usg
"Widzi.tu Pani takiego hamburgera? Bułka kreska bułka. No.to to jest dziewczynka"
A teraz w środę będzie równo 26 tc więc liczę że zmiany nie będzie już na tym polu :sorry2:
Jak będzie potwierdzone to zacznę kompletować wyprawkę tak bardziej na poważnie.
Bo narazie to ciuszków trochę mam i dostawkę do łóżka.
A kocyki, pościel.do wózka, smoczki etc to wszystko jest albo z różowym albo z niebieskim, albo kwiatek albo samochodzik.
Więc czekam na potwierdzenie
A ja widziałam dużo uniwersalnych ;) pościeli i ładnych tylko cena już też inna za takie " rarytasy"

Ja się cieszę że nie muszę za gabarytami biegać.... Jedynie co to szmatowe rzeczy i jakąś bieliznę nocną dla mnie... ale generalnie olewam te dedykowane stricte do karmienia bo radziłam sobie bez tego ;)

reklama
A ja widziałam dużo uniwersalnych ;) pościeli i ładnych tylko cena już też inna za takie " rarytasy"
;)
Ale ja nie chce żadnych szarych chmurek albo coś tam w ten deseń.
Wolę kupić ładny, dzianinowy koc w jednym kolorze np brzoskwiniowym niż dajmy na to pościel w jednorożce.
A jak patrzyłam tu i ówdzie to nawet smoczki są podzielone na te różowe lub te błękitne. A jak są białe to albo mają różowego motyla albo pirata namalowanego.
Nie mówię że nie ma uniwersalnych Ale łatwiej wybrać coś typowo pod płeć

Do góry