reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja też dziś wyprana z sił. Byłam z chłopcami na wycieczce szkolnej także ten....

A lekarza mam w środę.
Poznam.wyniki z glukozy. Dzień przed nie jadłam nic słodkiego żeby losu nie kusić
no właśnie, niby nie trzeba się ograniczać, ale jednak to co się je wpływ na wynik glukozy na czczo - zresztą zawsze o tym lekarz uprzedza.

reklama
Ja zaczekam na wizytę w środę. Dopytam lekarza o płeć.
W 13 tyg mój gin coś tam mruczał że chyba dziewczynka. Ale założyłam sie z nim że wątpię :laugh2:
W 22 tyg inna ginekolożka potwierdziła że dziewczynka. Pokazała nawet na usg
"Widzi.tu Pani takiego hamburgera? Bułka kreska bułka. No.to to jest dziewczynka"
A teraz w środę będzie równo 26 tc więc liczę że zmiany nie będzie już na tym polu :sorry2:
Jak będzie potwierdzone to zacznę kompletować wyprawkę tak bardziej na poważnie.
Bo narazie to ciuszków trochę mam i dostawkę do łóżka.
A kocyki, pościel.do wózka, smoczki etc to wszystko jest albo z różowym albo z niebieskim, albo kwiatek albo samochodzik.
Więc czekam na potwierdzenie

Ja zaczekam na wizytę w środę. Dopytam lekarza o płeć.
W 13 tyg mój gin coś tam mruczał że chyba dziewczynka. Ale założyłam sie z nim że wątpię :laugh2:
W 22 tyg inna ginekolożka potwierdziła że dziewczynka. Pokazała nawet na usg
"Widzi.tu Pani takiego hamburgera? Bułka kreska bułka. No.to to jest dziewczynka"
A teraz w środę będzie równo 26 tc więc liczę że zmiany nie będzie już na tym polu :sorry2:
Jak będzie potwierdzone to zacznę kompletować wyprawkę tak bardziej na poważnie.
Bo narazie to ciuszków trochę mam i dostawkę do łóżka.
A kocyki, pościel.do wózka, smoczki etc to wszystko jest albo z różowym albo z niebieskim, albo kwiatek albo samochodzik.
Więc czekam na potwierdzenie
A ja widziałam dużo uniwersalnych ;) pościeli i ładnych tylko cena już też inna za takie " rarytasy"

Ja się cieszę że nie muszę za gabarytami biegać.... Jedynie co to szmatowe rzeczy i jakąś bieliznę nocną dla mnie... ale generalnie olewam te dedykowane stricte do karmienia bo radziłam sobie bez tego ;)

reklama
A ja widziałam dużo uniwersalnych ;) pościeli i ładnych tylko cena już też inna za takie " rarytasy"
;)
Ale ja nie chce żadnych szarych chmurek albo coś tam w ten deseń.
Wolę kupić ładny, dzianinowy koc w jednym kolorze np brzoskwiniowym niż dajmy na to pościel w jednorożce.
A jak patrzyłam tu i ówdzie to nawet smoczki są podzielone na te różowe lub te błękitne. A jak są białe to albo mają różowego motyla albo pirata namalowanego.
Nie mówię że nie ma uniwersalnych Ale łatwiej wybrać coś typowo pod płeć

Do góry