W pepco po 3.50 z nadrukiem po bodaj 1.50 bezDziewczyny,
gdzie i po ile kupowałyście pieluszki tetrowe? ja patrzę na stronę Smyka i wychodzą mi po 7-10 zł. czy to drogo? Ile tego trzeba mieć?
W końcu rozglądam się tez za łóżeczkiem i komódką - czy możecie pochwalić się co kupiłyście lub kupujecie i podzielić się jakimiś linkami? wiem, że już się takie pojawiały, ale nie zapisałam na bieżąco i teraz nie mogę odgrzebać w tych setkach naszych postów...
reklama
Wiesz tamten w ogóle nic ani dla przedsiębiorców ani dla rodzin tylko samemu.... Teraz coś słyszałam o obniżce ZUS chyba dla nowych przedsiębiorców w sensie małych firm ale to byś musiała doczytać czy to może o podatek chyba chodziło że płacisz po przekroczeniu jakiegoś tam dochodu a nie tak jak było... nie pamiętam i nie zagłębiałam się..Ja tam nie lubię takich narodowych klimatów. Tak szczerze to dla mnie ten rząd jeszcze nic nie zrobił. Teraz będę miała jedno dziecko to też nic dla mnie nie będą mieli... A nie, sorry, za jakies 6-7 lat będzie 300 zł na wyprawkę xD Dla rodzin coś robią, ale np. wciąż wcale nie jest tak wspaniale jeśli chodzi o zakładanie własnej działalności. Jakby to było choć odrobinę tańsze w utrzymaniu to teraz przynajmniej mielibyśmy jakieś pieniądze poza tym co zarabia S.
Hehe, no ja właśnie o tym pisałam
Generalnie tych tetr dużo nie trzeba tyle co do przetarcia buzi i ew. jako osłona przed słońcem...Ja kupowałam w pepco po 2 zł może nie są zbyt grube ale myślę że do wycierania buźki będą idealne
Tak :-) przy smoczkach, becikach, butelkach i innych pierdołach dla maluszkówSa w pepco pieluchy tetrowe???
U
użytkownik 180176
Gość
4 z nadrukiem , 2 bezW pepco po 3.50 z nadrukiem po bodaj 1.50 bez
Zgadzam się...Być może dla Ciebie nic , ale trzeba się cieszyć ,że innym jest też co raz lepiej. Dla mnie też zupełnie nic nie zrobił, ale widząc jak rodzice prowadzą mały sklep i przez lata rządów PO byliśmy traktowani jak złodzieje , nasylano na małe sklepy milion kontroli urzędu skarbowego. nie żałuję się rozbicia mafii Vatowskiej, nie żałuję że ujawnia się reprywatyzacje. Tyle lat ludzi cierpieli , nie mieli gdzie szukać pomocy.
Nie żałuję też 500 plus wielodzietnym rodzinom, mimo , że pewnie sama na pierwsze nie wezmę.
I też potrwa lata azanim coś dostanę
Pomyślmy też o innych. Na pewno więcej dobrego robią , niż szkodzą.
Ja 5 zwykłych i 2 z nadrukiemTak są i zwykłe białe i kolorowe ja póki co kupiłam bez żadnych nadruków po 1.99 wzięłam 20 szt , nie wiem czy nie za dużo ale myślę że to się akurat przyda . Wyprałam je już i wyglądają na prawdę dobrze
No ok wiedziałam że coś koło tego.4 z nadrukiem , 2 bez
Myszawa
Fanka BB :)
Mnie też lekarka powiedziala, że gdyby się coś dzialo, to nie do lekarza, tylko od razu do szpitala. Jedź, albo wezwij pogotowie, ja bym nie czekała. Nawet jeśli fałszywy alarm-sa od tego, żeby sprawdzić!Aż takiego bólu nie ryzykowałabym szczególnie że wszędzie trąbią że z bólem brzucha w ciąży trzeba do lekarza... Jak w 12 tc jechałam karetką ze mną jechała dziewczyna w 32tc z bólem że nawet kroplówka jej nie pomagała. Trafiłyśmy na ch..wych RM bo oni zwalali to na kolkę nerkową ale nie zaglądali jej między nogi a moim zdaniem to ona rodziła i co i na SOR oczywiście pierwsze co że rodzi.
Oczywiście nikomu nie życzę przedwczesnego porodu ale w ciąży a nawet poza nią ból brzucha przez pogotowie traktowany jest priorytetowo. Nawet nie czeka się 6h na badania gdy w ciąży się nie jest.... bo ból brzucha może być stanem zagrażającym życiu...
reklama
My dzięki 500+ możemy bez kombinowania jechać na wakacje. Zapłacić zajęcia dodatkowe i kupić ciuchy czy iść raz w msc. do kina.Co do 500+ fajna sprawa pod warunkirm ze wydajesz to na dzieci z głową i operujesz tymi pieniędzmi we wlasciwy sposób. A czasem jak widze osoby które biora to i zaraz na alkohol papierochy to mi sie noz otwiera...albo nie pojdzie taki do roboty tylko zeruje jemu sie nalezy i juz.
My korzystamy na drugie z tego 500 +ale doplacamy do przedszkola chlopakom. Fajne jest to bo nie martwie sie ze gdzies mi braknie do oplaty i tak suma summarum przedszkole wychodzi mi za darmo bo 500 na pol dla obu plus mojemu mezowi dofinasowuje praca przedszkole wiec poniekad ja gorsza nie dokładam