reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja tam nie lubię takich narodowych klimatów. Tak szczerze to dla mnie ten rząd jeszcze nic nie zrobił. Teraz będę miała jedno dziecko to też nic dla mnie nie będą mieli... A nie, sorry, za jakies 6-7 lat będzie 300 zł na wyprawkę xD Dla rodzin coś robią, ale np. wciąż wcale nie jest tak wspaniale jeśli chodzi o zakładanie własnej działalności. Jakby to było choć odrobinę tańsze w utrzymaniu to teraz przynajmniej mielibyśmy jakieś pieniądze poza tym co zarabia S.

Hehe, no ja właśnie o tym pisałam :)
Być może dla Ciebie nic , ale trzeba się cieszyć ,że innym jest też co raz lepiej. Dla mnie też zupełnie nic nie zrobił, ale widząc jak rodzice prowadzą mały sklep i przez lata rządów PO byliśmy traktowani jak złodzieje , nasylano na małe sklepy milion kontroli urzędu skarbowego. nie żałuję się rozbicia mafii Vatowskiej, nie żałuję że ujawnia się reprywatyzacje. Tyle lat ludzi cierpieli , nie mieli gdzie szukać pomocy.
Nie żałuję też 500 plus wielodzietnym rodzinom, mimo , że pewnie sama na pierwsze nie wezmę.
I też potrwa lata azanim coś dostanę ;)

Pomyślmy też o innych. Na pewno więcej dobrego robią , niż szkodzą. :)

Tak :) są i zwykłe białe i kolorowe :) ja póki co kupiłam bez żadnych nadruków po 1.99 :) wzięłam 20 szt , nie wiem czy nie za dużo ale myślę że to się akurat przyda . Wyprałam je już i wyglądają na prawdę dobrze :)

Oo superasnie bo mialam w smyku kupic ale jak widzialam ze 3 szt za 20 zl to wole pepco na raz :)

Ja pieluchy tetrowe kupiłem takie mega porządne nasze polskie w hurtowni u mnie w mieście za 6szt zapłaciłem 22zl do tego polecam wam bardzo muslinowe że smyka 7szt do przełożenia przy buzce i jedna taka duża muslinowa do otulania i wycierania, od mojej siostry dostałam jakieś dwie szt bardzo fajne ni to flanela ni to tetra bardzo miękkie i duże więc to mi wystarczy

reklama
Do góry