Hej dziewczyny,
Bajdelka35, szkoda słów do tej kradzieży i to człowiek człowiekowi....chyba by mnie sz... trafił na miejscu,
Ja am sie na wieczór arbuza bo nie byłm jakoś super głodna wiec odpuścilam normalną kolacje no i miałam maraton co 1,5 h do toalety na siku...aż mnie to wkurzało bo co oko przymknęłam to na nowo po schodach na dół
nigdy więcej arbuza na wieczór choc pewnie i dzidzia nacisneła na pecherz
U nas w końcu popadało tak porządnie i temperatura troszkę spadła tak, że jest naprawdę fajnie teraz.
Ja robię po kolei porządki w szufladach, wywalam wszystko co zbędne bo muszę zrobić miejsce i jakoś pomieścić rzeczy dla maluszka.
We wtorek jadę do koleżankina tam czekają 3 torby ubranek więc będzie co robić.
Co do lewatywy to ja dostałam coś do wypicia w szpitalu i do porodu już byłam gotowa choc i tak mialam ostatecznie cesarkę a rodziłam na Ujastku w Krakowie. Teraz jak pytałam u siebie w miescie to nie robią lewatywy przed pkanowanym CC ale mimo ze mam opinie od neurologa ze w.zwiazku z rwą kulszowa nalezy rozwazyc CC to dopiero na wizycie pogadam z lekarką czy będzie CC czy spróbujemy SN urodzić.
U nas teraz swięto dni miasta naszego więc młoda szaleje na.karuzelach, ma dopiero 6 lat ale strachu zero, ja mało zawału nie.dostałam a ona marudziła że nie.może wejsc na karuzele.co od 9 lat była...bez komentarza
Idę cos przekąsić z wczorajszego grilla bo tyle nam.zostało ze dojadamy dzisiaj
Miłego popołudnia.
Ps. Ile miały Wasze dzieciaczki jak robiłyście chrzciny, moja miała 10 tygodni, teraz to chcialabym nawet szybciej, wszyscy mysla ze bedziemy chrzcili na Boże Narodzenie.ale mam nadzieje uwinąć się szybciej.