reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Wy tak o chrzestnych, dziś moja chrzesnica ma komunie, a mnie tam nie ma leżę cały dzień w łóżku brzuch mocno boli .. ledwo co do łazienki idę... czekam aż ten mój wróci z pracy i chyba pojadę na pogotowie bo nospa nie pomaga... kurcze tylko on wróci po 20 z pracy..
Jejku daj znać co ci powiedzieliśmy

U mnie im głośniej tym mniej ruchliwa jest Mała. Chyba boi się hałasu.Każdy facet przeżywa sprawę inaczej. Mój P ostatnio mi się przyznał, że chodzi po pracy wszędzie i gada komu tylko może, że jestem w ciąży, że bedzie tatą i jeszcze tłumaczy, która to ja, bo nie wszyscy mnie znają (pracujemy w tym samym szpitalu :D). Nie bardzo mu wierzyłam, ale ostatnio spotkaliśmy znajomych i pierwsze co wypalił, że się tak ubrałam i nie widać brzuszka, ale jestem w ciąży :D i dopiero wtedy do mnie dotarło, że w środku się cieszy, ale nie obchodzą go te wszystkie pierdółki typu wyprawka. Najważniejsze jest to, że będzie tatusiem :D i ciągle tylko gada, że jak wrócę do pracy to on z Martyną będzie się świetnie bawił, będzie ją wszędzie zabierał [emoji3] także na pewno u ciebie jest tak samo. Faceci nie są tacy wylewni.

Ja z chrzestnymi mam problem, bo ja mam brata i P ma dwóch braci. Bliższych sióstr ciotecznych nie posiadamy :(
A jesteś lekarzem czy pielęgniarka że pracujesz w szpitalu??? Jesteś na zwolnieniu czy jeszcze pracujesz?

Okna pomyte wszędzie Ufff mąż pomógł więc jestem zadowolona ba nawet łóżeczko skręcił zaraz wam wyślę kąt dla małego ale jeszcze nie zrobiony można powiedzieć podszykowany i narazie wszystko wrzucam do łóżeczka lub pod łóżeczko

Nad łóżeczkiem mama uszyje mi literki z napisem synka, przy przewijaku będę miała te białe pojemniczki co się zakłada na łóżeczko z Ikea, dojdzie karuzela i fajna zabawka Tiny love co się wiesza na szczeblki oczywiście pościel wiadomo bez zbędnych rzeczy typu ochraniacze bo tego nie lubię

Załączniki

• DSC_1848.JPG
    DSC_1848.JPG
    590,5 KB · Wyświetleń: 115
reklama
Do góry