reklama
18grudzien
Fanka BB :)
Ja wolę złożyć pisemnie czyli w sierpniu w lipcu można tylko przez netaMam nadzieję że jak złożę 3 lipca to kasa będzie przed 1 września...
18grudzien
Jejku daj znać co ci powiedzieliśmyWy tak o chrzestnych, dziś moja chrzesnica ma komunie, a mnie tam nie ma leżę cały dzień w łóżku brzuch mocno boli .. ledwo co do łazienki idę... czekam aż ten mój wróci z pracy i chyba pojadę na pogotowie bo nospa nie pomaga... kurcze tylko on wróci po 20 z pracy..
18grudzien
A jesteś lekarzem czy pielęgniarka że pracujesz w szpitalu??? Jesteś na zwolnieniu czy jeszcze pracujesz?U mnie im głośniej tym mniej ruchliwa jest Mała. Chyba boi się hałasu.Każdy facet przeżywa sprawę inaczej. Mój P ostatnio mi się przyznał, że chodzi po pracy wszędzie i gada komu tylko może, że jestem w ciąży, że bedzie tatą i jeszcze tłumaczy, która to ja, bo nie wszyscy mnie znają (pracujemy w tym samym szpitalu ). Nie bardzo mu wierzyłam, ale ostatnio spotkaliśmy znajomych i pierwsze co wypalił, że się tak ubrałam i nie widać brzuszka, ale jestem w ciąży i dopiero wtedy do mnie dotarło, że w środku się cieszy, ale nie obchodzą go te wszystkie pierdółki typu wyprawka. Najważniejsze jest to, że będzie tatusiem i ciągle tylko gada, że jak wrócę do pracy to on z Martyną będzie się świetnie bawił, będzie ją wszędzie zabierał [emoji3] także na pewno u ciebie jest tak samo. Faceci nie są tacy wylewni.
Ja z chrzestnymi mam problem, bo ja mam brata i P ma dwóch braci. Bliższych sióstr ciotecznych nie posiadamy
Pielęgniarka. Na zwolnieniu od początku jestem, ponieważ pracuję na bloku ortopedycznym, czasem nawet 8h pod RTG.A jesteś lekarzem czy pielęgniarka że pracujesz w szpitalu??? Jesteś na zwolnieniu czy jeszcze pracujesz?
18grudzien
Okna pomyte wszędzie Ufff mąż pomógł więc jestem zadowolona ba nawet łóżeczko skręcił zaraz wam wyślę kąt dla małego ale jeszcze nie zrobiony można powiedzieć podszykowany i narazie wszystko wrzucam do łóżeczka lub pod łóżeczko
18grudzien
Nad łóżeczkiem mama uszyje mi literki z napisem synka, przy przewijaku będę miała te białe pojemniczki co się zakłada na łóżeczko z Ikea, dojdzie karuzela i fajna zabawka Tiny love co się wiesza na szczeblki oczywiście pościel wiadomo bez zbędnych rzeczy typu ochraniacze bo tego nie lubię
Załączniki
18grudzien
To przy porodzie będą napewno pomagać i będzie Ci łatwiejPielęgniarka. Na zwolnieniu od początku jestem, ponieważ pracuję na bloku ortopedycznym, czasem nawet 8h pod RTG.
Chociaż tyle "przywilejów" człowiek ma z tej pracyTo przy porodzie będą napewno pomagać i będzie Ci łatwiej
reklama
18grudzien