reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Naprawdę lewatywa to nie jest jakieś zło uważam że są gorsze i bardziej niezręczne sytuację podczas porodu np zrobiona kupa, albo właśnie przy cesarke ten cewnik i w ogóle swiecisz tylkiem na sali porodowej czy radzisz SN czy cc wszyscy koło ciebie chodzą a ty jesteś skazany na łaskę a lewatywa trwa 30 sekund zamykasz się w toalecie odpalasz neta w tel i się w ciszy i spokoju załatwisz i nikt przecież się nie gapi na ciebie za przeproszeniem jak srasz
A jak masz poród jak ja że poza tobą na sali Ordynator. Położna. Ze dwóch neonatologów. Anestezjolog. Dwie uczennice. Stażystki. I kuźwa Bóg wie kto jeszcze...

reklama
U nas witaj smutna niedzielo ktoś z ogródka zajebal nam piaskownice dla dzieci oraz stół o krzesła...... Mam moc w ciąży więc życzę jebanemu zlodziejowi aby karma wróciła z potrójna siła Boże człowiek się stara dba kosi trawę a tutaj jednej nocy ktoś zajebie ci wszystko a chcieliśmy dzieciom trampoline kupić teraz wiem że nie ma szans
No co ty piszesz???

Ja pierdziele :/ nie mam słów do takich ludzi . Mi ostatnio ktoś uderzył w zderzak po Tesco gdzie nie ma kamer i zderzak pęknięty , lakier odchodzi. Tak jak piszesz ciepłe dba , wydaje ciężko zarobione pieniądze a ktoś tak o sobie przychodzi i kradnie albo rozwala
Na parkingu może zwrócił uwagi... U Nas na naszym pod blokiem pod kamerami jakiś kurier czy market co dowozi zakupy cały tył nam porysował...

Przeglądałam właśnie stronę szpitala, gdzie będę rodzic. Czy któraś z Was miała robiona lewatywe? Zastanawiam się nad tym, bo mam złe wspomnienia z pierwszego porodu, ale z drugiej strony nie wiem jak to się robi i czy boli i czy warto.
Nie boli. Ja miałam i sobie chwalę. Komfort psychiczny wielki.

A mój mężczyzna dziś po 6:00 wyjechał do pracy.
Wróci w połowie lipca. Więc 1,5 miesiąca sama. I jak jestem nauczona już tych jego wyjazdów, bo to 5 rok prawie leci tak dziś się poryczałam rano. Ciąża robi swoje widać.

Ja od ostatniej wizyty przytyłam 3kg.
Trochę dużo chyba ale do tej pory jak miałam ochotę na loda to jadłam, podjadałam słodycze (gdzie na początku ciąży.mogły nie istnieć) no i.te nieregularne posiłki.
O ostatnim tygodniu nie wspomnę bo jak mąż był to gotowałam mu obiadki domowe, albo on zamawiał pizze albo podtykał cukierki pod nos albo zarządzał grilla hehehe:rolleyes2::rolleyes2:
No ale teraz już trzeba dupkę spiąć bo końcówka to jest często hardcore pod tym względem. Więc ciućki idą na bok, mniejsze porcje wprowadzam i zmuszam się do picia większych ilości wody.
:tak:
Trzymajcie kciuki.

U nas witaj smutna niedzielo ktoś z ogródka zajebal nam piaskownice dla dzieci oraz stół o krzesła...... Mam moc w ciąży więc życzę jebanemu zlodziejowi aby karma wróciła z potrójna siła Boże człowiek się stara dba kosi trawę a tutaj jednej nocy ktoś zajebie ci wszystko a chcieliśmy dzieciom trampoline kupić teraz wiem że nie ma szans

Jaki śmieć cholerny.... współczuje

Beznadzieja :/ nie można mieć nic fajnego, bo trzeba się bać że cię okradną :(

reklama
Do góry